Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Rundsav

En rundsav bruges til at skære og kløve forskellige træsorter. Rundsaven har roterende savklinge, der giver dig mulighed for ubesværet at bearbejde mere materiale og få præcist savede stykker.
  • Sorter efter
  • Varemærke
  • Skæredybde, max.
  • Batteri medfølger
  • Klingediameter
95 produkter
Relaterede artikler:
En rundsav bruges til at skære og kløve forskellige træsorter. Rundsaven har roterende savklinge, der gør dig i stand til ubesværet at bearbejde væsentligt mere materiale og få præcist savede stykker. I modsætning til stationære bordrundsave, hvor du flytter materialet mod saven, flytter du i stedet rundsaven mod materialet. Det er således nemmere at bruge en rundsav til at skære større brædder, planker og strøer. Inden arbejdet påbegyndes, kan du nemt indstille savdybden og savvinklen på maskinen. En rundsav er et godt værktøj, når man fx skal bygge altan og træterrasse. Den nemmeste og hurtigste måde at save planker på er med en elektrisk rundsav. Ved korrekt brug får tremmegulvet af træ lige og fine kanter. Brug af en rundsav med batteri er fordelagtig, idet du ikke bliver afhængig af strøm og ikke skal have en forlængerledning med til arbejdspladsen. I vores sortiment kan du finde et batteri til din rundsav, inklusive 12V, 18V, 54V.

Valg af den rigtige rundsav

Det er vigtigt at overveje en række parametre, inden du vælger en rundsav, som alle kan opsummeres i følgende: hvad skal du bruge rundsaven til? Alt efter behovet skal du derfor se på savdybden, motorens kraft og det materiale, der skal saves. Overvej også, om det er vigtigt at have en batteridrevet rundsav, der er nem at tage med og uafhængig af netstrøm og kabler, eller om det er vigtigt med en ofte kraftigere, netdrevet rundsav, der ikke er begrænset i driftstid. Læs mere om, hvordan du vælger den rigtige rundsav her.

Populære rundsave i vores sortiment

Hos Staypro har vi blandt andet rundsave fra mærker som f.eks Makita, Milwaukee og Dewalt. Hos os finder du også rundsave med skinner, men der er også styreskinner, der kan købes separat. Der findes også minirundsave i et mere kompakt design. Tag et kig på vores vidensportal for at læse om nyheder, guides, tips og tricks inden for maskiner og værktøjer. Alt værktøj i denne kategori er ledningsfrit, det vil sige batteridrevet.