Hej, hyggeligt at du kigger ind! Nu tænker du sikkert, hvad er nu det for et firma som pludselig dukker op foran dig og måske oven i købet er nybegyndere.

Vi er absolut ikke nybegyndere. Vi har eksisteret i Sverige siden 2007, i Norge siden 2016 og i Finland siden 2017. I disse lande er vi et veletableret e-handelsfirma med gode anmeldelser og mange loyale kunder. I 2022 havde vi en omsætning svarende til cirka 600 millioner danske kroner.

Hvorfor Staypro?

Med over 100.000 produkter i sortimentet, hurtige leverancer og en reel interesse for de produkter vi sælger, ønsker vi at være det oplagte valg for håndværkere og gør-det-selv-entusiaster. Fra begyndelsen har vi solgt værktøj, laser- og måleinstrumenter, men over tid er sortimentet vokset og omfatter nu også VVS og indeklima, arbejdspladsudstyr, el og belysning, beskyttelse og tøj, samt produkter til hjemmet, haven og fritiden.

Vi taler dansk

Vi er stolte over at kunne tilbyde vores danske kunder samme service og høje vidensniveau, som vi er kendt for i andre lande. Hvis du som kunde har brug for hjælp før, under eller efter dit køb, har vi produkteksperter, der tager sig tid til at møde dig og dele ud af vores viden!

Velkommen til Staypro!

Sådan handler du hos os

For at foretage et køb hos os, skal du igennem 5 trin:

  1. Find den eller de varer du ønsker, og læg dem i indkøbskurven. Gå herefter til kassen.
  2. Indtast dine personlige oplysninger.
  3. Vælg forsendelses-/betalingsmåde.
  4. Godkend vores handelsbetingelser og privatlivspolitik.
  5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på betalingssiden, og godkend købet.