Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Havesæson

Havesæsonen er her med alt hvad det indebærer af græsslåning, beskæring, dyrkning og udendørs aktiviteter. Hvad laver du i år? Hos Staypro har vi alt hvad du skal bruge til dine store og små haveprojekter!

Havemaskiner

Havemaskiner

Gode havemaskiner gør arbejdet i haven lettere og sjovere. Hos Staypro har vi mange forskellige typer maskiner fra kendte mærker som Gardena, Dewalt, Milwaukee og Metabo. I vores brede sortiment finder du alt fra græstrimmere og motorsave til hækkeklippere og robotplæneklippere.

Haveredskaber & dyrkning

De lysere tider er kommet, og det er tid til at dyrke, plante og vedligeholde dine planter. Uanset om du planter årstidens blomster i udendørs krukker eller beskærer dine frugttræer, har vi redskaberne til at hjælpe dig med at skabe din drømmehave. Køb redskaber som river, sekatører, grensakse, grebe og meget mere hos os på Staypro.

Plantning & græsplæne

Pas på din græsplæne, og få den til at vokse, som den altid ser ud til at gøre på den anden side. Staypros sortiment omfatter alt fra havemaskiner og redskaber til vandingssystemer og gødningsspredere. Alt, hvad du behøver for at holde din græsplæne flot og sund!

Alt du skal vide om at anlægge, pleje og gøde græsplænen

Undrer du dig over, hvordan du skal gå til værks for at anlægge græsplænen, topdresse græsplænen eller gøde græsplænen? Her har vi samlet al den information, du har brug for.

9 maskiner, værktøjer og redskaber, der hjælper dig med at passe græsplænen

En grøn og velplejet græsplæne er resultatet af tålmodighed og hårdt arbejde. For at lykkes har du brug for viden om, hvordan man passer en græsplæne, men også det rette udstyr.

Så väljer du grästrimmer eller röjsåg

Græstrimmeren er et af de vigtigste redskaber til at få en velplejet og sund have. I denne vejledning fortæller vi alt, hvad du behøver at vide for at vælge den rigtige græstrimmer eller buskrydder.

Sådan fungerer en robotplæneklipper

Hvorfor slæbe rundt på en tung plæneklipper, når du egentlig vil ligge i hængekøjen og nyde ferien? I denne artikel forklarer vi, hvordan en robotplæneklipper fungerer, og hvad du skal tænke på, inden du køber en.

Sådan trimmer du græsset pænere og mere effektivt med den rette teknik

Uanset om du lige har købt din første græstrimmer eller om du er en erfaren trimmer, er der grund til at gennemgå din teknik. Ved at håndtere maskinen på den rette måde kan du klippe mere effektivt og opnå et pænere resultat.

Beskæring

Ved at beskære dine planter, buske og træer kan du holde dem sunde og samtidig skabe en flot æstetisk form. Hos Staypro har vi alt, hvad du skal bruge for at klippe og beskære korrekt. Her kan du se vores udvalg af bl.a. hækkeklippere, grensakse og grensave.

Beskæring af æbletræer - sådan gør du

For at dit æbletræ skal blive smukt og give god høst er det vigtigt at beskære det på den rigtige måde. I denne artikel gennemgår vi, hvordan du beskærer dine æbletræer og andre frugttræer for at de skal give mere frugt næste sæson.

Vanding

Sommer, sol, ferie. Din have og terrasse skal være grøn, og så skal du huske at vande ordentligt. I vores sortiment finder du smarte vandingsprodukter, der vander korrekt, sparer på vandet og giver dig mulighed for at tage på ferie, uden at planterne tørrer ud.

  • Sorter efter
  • Varemærke
  • Produkttype
  • Pris
  • Produktstatus
4434 produkter