Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

PLS Laser modtager

Lasermodtageren er et nyttigt hjælpemiddel, når du bruger lasere til måling. Laser er perfekt, hvis du er i gang med at grave, lægge fliser eller den store terrassekonstruktion og har brug for mere avanceret måleværktøj end vaterpas. Laserværktøj fungerer også som erstatning for vaterpas, da de er blevet så nemme at bruge. Med en lasermodtager kan din laser have en længere rækkevidde eller forbedret fortolkning af linjers position i hårde vejrforhold. Dette selvom stregerne ikke er synlige med det blotte øje. De egner sig derfor godt udendørs. Der findes flere forskellige typer lasermodtagere, der er tilpasset forskellige typer lasere. Lasermodtager kan også kaldes laserdetektor. Med en lasermodtager bliver dit arbejde enkelt, ligetil og sjovt.Læs mere
  • Sorter efter
  • Varemærke
  • Produkttype
  • Pris
  • Produktstatus
2 produkter
  • 1

Lasermodtageren komplementerer dit laserværktøj

Lasermodtageren er et nyttigt hjælpemiddel, når du bruger lasere til måling. Laser er perfekt, hvis du er i gang med at grave, lægge fliser eller den store terrassekonstruktion og har brug for mere avanceret måleværktøj end vaterpas. Laserværktøj fungerer også som erstatning for vaterpas, da de er blevet så nemme at bruge. Med en lasermodtager kan din laser have en længere rækkevidde eller forbedret fortolkning af linjers position i hårde vejrforhold. Dette selvom stregerne ikke er synlige med det blotte øje. De egner sig derfor godt udendørs. Der findes flere forskellige typer lasermodtagere, der er tilpasset forskellige typer lasere. Lasermodtager kan også kaldes laserdetektor. Med en lasermodtager bliver dit arbejde enkelt, ligetil og sjovt.

Sådan fungerer lasere og lasermodtagere

Lasere bruges til forskellige former for måling såsom afstande, vinkler og hældninger - primært i byggeri og planlægning. En laser projicerer laserlinjer, der hjælper dig med at tegne rette vinkler og måle afstande. Der er lasere, der producerer vandrette og lodrette linjer på lofter og vægge. Nogle laserværktøjer kan også projicere linjer i 360 grader. Der findes flere forskellige typer laser såsom krydslaser, krydslaser, punktlaser, rotationslaser eller linjelaser. Her kan du læse mere om forskellige laserværktøjer og hvordan de virker. Lasermodtageren har en elektronisk sensor, der registrerer laserlys fra et laserværktøjs sender. Når lasermodtageren registrerer laserlinjen, markerer den, hvordan du skal flytte modtageren for at nå laserlinjen. Ved hjælp af pile eller lyde forklarer modtageren, om den skal flyttes op eller ned for at ende i den rigtige position. Modtageren giver information, hvis laseren rammer i midten, over eller under modtageren. Den giver vejledning om, hvorvidt du fx skal tilfylde jorden eller grave den ud under gravearbejde. En digital lasermodtager angiver også i millimeter, hvor langt du er fra dit referencepunkt. Nogle lasermodtagere fungerer også som fjernbetjening til laseren, hvilket øger brugervenligheden endnu mere. Det er dog ikke alle lasere, der understøtter dette.

Hvilken lasermodtager passer til dig?

Når du skal i gang med at vælge lasermodtager, er der forskellige ting, som er gode at huske på udover at modtageren er velegnet til den type laser, du bruger. Forskellige lasermodtagere arbejder for forskellige lange rækkevidder eller arbejdsintervaller. Når det for eksempel kommer til krydslaserens arbejdsområde, måles det fra laserens prisme til væggen, hvor linjen projiceres. Så taler vi om rækkevidde. Rotationslaseren og cirkellaseren har i stedet et cirkulært arbejdsområde – et arbejdsområde. Der findes både lasermodtagere til røde og grønne lasere samt lasermodtagere, der er tilpasset til både rødt og grønt laserlys. Fordelen ved rødt lys er, at det har en lavere pris og længere batterilevetid. Det positive ved grøn laser er, at den kan ses op til fire gange bedre og har en længere rækkevidde end rød laser.