Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Calectro Calair-PR-1FVarenr.: 3055434

Calectro
Tryk regulator
0-10V, IP54
Beskrivelse
Varenr.: 3055434
Trykregulatoren CALAIR-PR måler differenstrykket og regulerer ventilationssystemets ventilator via et 0-10V signal. For udetemperaturkompensation af sætpunktet er der tilsluttet en udetemperatursensor til controlleren.
Prisjakt
PriceRunner
3 939 kr.
Inkl. moms
4 stk. på lager | Sendes inden for 24 timer!
Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Beskrivelse
Varenr.: 3055434
Trykregulatoren CALAIR-PR måler differenstrykket og regulerer ventilationssystemets ventilator via et 0-10V signal. For udetemperaturkompensation af sætpunktet er der tilsluttet en udetemperatursensor til controlleren.

Produktinformation

Egenskaber

Trykregulatoren CALAIR-PR måler differenstrykket og regulerer ventilationssystemets ventilator via et 0-10V signal. For udetemperaturkompensation af sætpunktet er der tilsluttet en udetemperatursensor til controlleren. Udetemperaturværdien kan også skrives til CALAIR-PR via Modbus. CALAIR-PR har to digitale indgange, der blandt andet kan bruges til aktivering af alternativt setpunkt. Andre valgbare forprogrammerede alarmfunktioner er overvågning af ventilatormotor og input fra brandalarmcentral. For disse alarmfunktioner er det også muligt at vælge, hvilket udgangssignal der skal gælde, og om de skal nulstilles automatisk eller manuelt. CALAIR-PR er udstyret med et vekslende potentialefrit alarmrelæ, der kan programmeres til forskellige alarmindikationer, f.eks. høj- og lavtryksalarmer. De sidste ti alarmer gemmes i en alarmlog. CALAIR-PR kan læses og programmeres via Modbus RTU (RS485). Reguleringshastigheden kan justeres til tilpasning til forskellige trykreguleringsapplikationer, f.eks. loftventilatorer Alle indstillinger og programmering udført via menusystemet gemmes i tilfælde af strømsvigt. Betjeningen af trykregulatoren garanteres af slangelængde op til 100 m. Efter montering skal du kontrollere, at luft kan strømme frit gennem slangen. CALAIR-PR har et urmodul til aktivering af alternativt gear. Urmodulet har batteribackup for ikke at miste indstillinger i tilfælde af strømafbrydelse. Dato og klokkeslæt samt ugeplan kan indstilles. Den mindste planlægningstid er en time.

Indbygget glassikring: 5x20 mm, 50 mA, træg
Alarmrelæ: Skiftevis 5 A, 250V
  • Spændingsforsyning: 230 V
  • Udgangssignal: 0-10 V
  • Kapslingsklasse: IP54
  • Omgivelsestemperatur: -30 til +50°C
  • Højde: 195 mm
  • Dybde: 52 mm
  • Vægt: 0,5 kg
  • Bredde: 109 mm

Specifikationer

EAN 3055434

Anbefalet