Peltor WS ALERT XPI og ALERT XP er to rigtige bestsellere hos Staypro. I denne artikel gennemgår vi, hvad der adskiller dem, så du kan vælge det høreværn, der passer bedst til dig!

3M Peltor WS Alert XP og 3M Peltor WS Alert XPI er to populære høreværn, som vi sælger mange af hos Staypro. WS Alert XPI har tidligere været en nyere model med mere moderne funktioner, men da tredje generation af WS Alert XP blev udgivet i september 2022, blev forskellen mellem dem mindre, og i dag er der kun én væsentlig forskel, og det er, at 3M Peltor WS Alert XPI har Bluetooth Multipoint. 

Bluetooth Multipoint - tilslut to enheder samtidig 

At 3M Peltor WS Alert XPI har Bluetooth Multipoint betyder, at du kan tilslutte to Bluetooth-enheder til dit høreværn på samme tid. Det betyder for eksempel, at du kan tage arbejdsopkald fra din arbejdstelefon og streame musik fra din private telefon. 

Hvad har WS Alert XP og XPI til fælles? 

3M Peltor WS Alert XP og WS Alert XPI har mere tilfælles end de har forskelle. Begge høreværn har en monitorfunktion, støjreducerende bommikrofon og indbygget FM-radio. Tidligere skulle du vælge XPI for at kunne skifte sang med de fysiske knapper, bruge funktionen Push to Listen og styre headsettet med mobilappen 3M Connected Equipment. WS Alert XP vs XPI – hvilken er den rigtige for dig?