Milwaukees værktøjsopbevaringssystem, Packout, har gjort sig populær blandt håndværkere på grund af sin usammenlignelige alsidighed, kvalitet og brugervenlighed. Vi bad Patrik Eliasson fra Milwaukee om at fortælle mere om systemet, der har fået utallige håndværkere til at transportere deres værktøj fra bilen!

Plejer du at slæbe dit værktøj op og ned ad trapper og gå frem og tilbage til bilen for at få alle de nødvendige ting med til arbejdet? Løsningen hedder Milwaukee Packout og er et fleksibelt modulsystem, der giver dig mulighed for at kombinere og låse en bred vifte af kasser, stablebare værktøjskasser og tasker sammen.

- Mange håndværkere har tidligere brugt andre opbevaringsløsninger, men delene har været for tunge, for besværlige og ikke så fleksible. Når man skal op til en kunde på femte sal, skal man måske gå frem og tilbage flere gange for at få alt sit værktøj og andet nødvendigt med. Men med dette fleksible system kan håndværkeren tage den præcise kasse med fra bilen, som skal bruges, og få det meste med sig op i én omgang, siger Patrik Eliasson, salgschef hos Milwaukee.

Fleksibel og brugervenlig løsning

 

Basen i systemet er værktøjsvognen med terrængående hjul på ni tommer, der er designet til at rulle let hen over forskellige overflader på en arbejdsplads. Der er også en transportvogn at starte med og bygge videre på, hjulbase, stor rulleboks, monteringsplader og vægkonsolhylder, så brugeren kan finde den mest fleksible løsning.

- Tanken bag systemet er, at du skal kunne finde den løsning, der passer til dig og dine behov som håndværker. Alle Packout-kasser tasker passer sammen og klikkes sammen med et smart fastgørelsessystem, hvilket gør det nemt at transportere værktøj og tilbehør sikkert som en mobil enhed. Sortimentskasserne indeholder flytbare rum for at maksimere ordenen. Kasserne kan også monteres overalt på arbejdspladsen takket være integrerede skruehuller, fortæller Patrik.

"Med Packout kan man stable og rulle med det, man har brug for, og det går meget hurtigere og sparer meget tid," siger Patrik Eliasson fra Milwaukee.

Kun fantasien sætter grænser

Packout kan bruges til mange forskellige ting og på mange forskellige måder. Patrik Eliasson har set flere eksempler, hvor man har brugt kølemodulet til at tage mad og drikke med til stranden eller hvor man har monteret deres kasser på både motorcykler og snescootere.

- Det er kun fantasien og hvor kreativ man ønsker at være, der begrænser, hvordan du kan bruge Packout-systemet. Vi har lagt stor vægt på brugervenlighed og kvalitet i sortimentet. Måske er det derfor, mange bruger Packout-modulerne på deres egne smarte måder - de ved, at produktet kan modstå vejr, vind og hårde forhold, siger Patrik.

Her er Packout

  • Modulbaseret opbevaringssystem til dit værktøj og alt andet, du skal have med dig.
  • IP 65 - robust materiale, der kan klare hårde miljøer.
  • Metalbeslag til koblingsdele.
  • Klikløsning - byg det helt efter dine behov.
  • Over 100 mulige kombinationer.

Robuste produkter, der kan klare hårde påvirkninger.

Alle Packout-værktøjskasser og -kasser er konstrueret af slagfast polymermateriale, og alle kasser er IP65-mærkede med tætninger for at beskytte mod skader fra vand og andre materialer på arbejdspladsen. Det udtrækkelige håndtag med Heavy Duty kan klare op til 113 kg og giver dig et behageligt greb under transporten.

 - Taskernes holdbarhed maksimeres med ballistisk materiale og metal, samtidig med at du bevarer komforten med polstrede skulderremme, siger Patrik.

Packout som bilindretning. "Der er mange fordele ved systemet, der kan spare dig en masse tid," siger Patrik Eliasson fra Milwaukee.

Indret hele bilen - eller begynd med et tredelt sæt

Hvis du ikke er helt klar til at skifte hele din bilindretning endnu, kan du starte med et tredelt Packout-sæt.

- Det var det første startpakke, der blev lanceret, da serien kom på markedet, og det er lige så godt i dag som dengang. Startpakken består af en bundkasse med hjul og udtrækbart håndtag. Det bliver næsten som en kabinekuffert med en komplet vogn og to værktøjskasser ovenpå, siger Patrik.

3 fordele ved Milwaukee Packout

 

  • Giver dine kunder et godt første indtryk af dig som håndværker. Kunderne bliver imponerede, når de ser det organiserede system i bilen og får tillid til, at du som håndværker er professionel og kan dit arbejde.
  • Sparer penge. Packout-systemet vejer meget mindre end traditionel indretning og sparer brændstofomkostninger ved ikke at have for meget vægt i bilen.
  • Hurtigere genopfyldning af varer. Håndværkeren kan tage sin løsning med til sin butik eller lager og genopfylde produkter direkte i opbevaringskasserne.