Trådløs, stille, holdbar og komfortabel. Med en imponerende række af højtydende batteridrevne værktøjer tilbyder Dewalt kraftfulde alternativer til traditionelle benzinmotoriserede maskiner. Få mere at vide om, hvorfor du skal vælge Dewalt, og hvilke maskiner der sælger bedst.

Hvorfor vælge batteridrevet?

At vælge batteridrevne havemaskiner frem for benzin- eller netdrevne giver dig flere fordele. Udover at være mere skånsomme over for miljøet ved at reducere udslip, er de batteridrevne maskiner mere stille, de har generelt lavere driftsomkostninger, og de kræver ikke samme vedligeholdelse. Med Dewalts batteridrevne havemaskiner kan du nyde en frihed og fleksibilitet, som sjældent ses i havearbejde - netop fordi du slipper for ledninger og benzinmotorer.

Fleksibel batteriplatform

Dewalts havemaskiner bruger samme batteriplatform som deres maskinværktøjer. Du kan altså bruge samme batteri og lader til din græstrimmer som til din skruetrækker. Det, du skal tænke på, er hvilken spænding du har brug for i maskine og batteri. 18-voltserien er Dewalts mest udbredte og indeholder maskiner til alle lejligheder og projekter. Har du brug for mere kraft, bør du satse på 54 volt.

En bemærkelsesværdig egenskab ved Dewalts batteriplatform er, at 54V XR FLEXVOLT-batteriet ikke kun kan bruges i 54-voltsmaskiner. Du kan faktisk bruge det i en 18-voltsmaskine. Skal du arbejde med et projekt i længere tid af og til, kan det være en god investering, da det giver en længere driftstid end et batteri med 18 volt.

At kunne bruge batterier med forskellig volt sikrer, at der uanset opgavens størrelse findes en Dewalt-maskine, der hjælper dig med at håndtere projektet nemt og effektivt.

Batteridrevet motorsav på 18V fra Dewalt, som du kan matche med deres 54V XR FLEXVOLT batteri for eksempelvis længere driftstid!

Let design

Dewalts havemaskiner er kraftfulde, men har alligevel en let konstruktion og ergonomiske håndtag. Dette betyder, at maskinerne er smidige og ergonomiske, hvilket gør, at du kan arbejde længere tid, uden at belaste kroppen.