Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

ATG MaxiFlex ULTIMATE 42-874Varenr.: 2431197

ATG
Montagehandske
med Adapt-funktion
Beskrivelse
Varenr.: 2431197
Meget slidstærk monteringshandske med belægning på håndfladen og strikket manchet. Sømløs for den bedste pasform, og et patenteret mikroskumdæksel af nitril med tilpasningsfunktion giver ekstra åndbarhed. Velegnet til mekanisk præcisionsarbejde.
Prisjakt
PriceRunner
64 kr.
Inkl. moms
Fås i forskellige varianter
12

Beregnet 09-08-2024 fra leverandør

Hvis du vil overvåge, hvornår produktet er tilbage på lager, skal du acceptere markedsføringscookies. Klik her for at administrere cookies.
Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Beskrivelse
Varenr.: 2431197
Meget slidstærk monteringshandske med belægning på håndfladen og strikket manchet. Sømløs for den bedste pasform, og et patenteret mikroskumdæksel af nitril med tilpasningsfunktion giver ekstra åndbarhed. Velegnet til mekanisk præcisionsarbejde.

Produktinformation

Egenskaber

ATG Maxiflex ULTIMATE 42-874 er en meget holdbar monteringshandske med håndfladebelægning og strikket manchet. Sømløs for den bedste pasform, og et patenteret mikroskumdæksel af nitril med tilpasningsfunktion giver ekstra åndbarhed. Velegnet til mekanisk præcisionsarbejde. Handsken er silikonefri og er blevet vasket inden emballering, så den er garanteret ren og frisk, når du åbner pakken. Derudover er handsken kompatibel med berøringsskærme.

Holder varme hænder kølige, tørre og produktive
AD-APT-teknologien® aktiveres, når hænderne bevæger sig, og temperaturen stiger i handsken. Et naturligt kølestof udsendes og holder dine hænder tørre og kølige. Den er designet til at blive siddende, så længe handsken bruges, selvom den vaskes.

360 graders åndbarhed
En patenteret belægning af mikroskummateriale transporterer fugt og varme væk fra din hud for at opretholde en optimal håndtemperatur, så du kan arbejde produktivt.

Handsker, der holder
MaxiFlex har enestående holdbarhed og kan modstå 18.000 slidcyklusser pr. millimeter takket være DURAtech-teknologien i dækslets konstruktion. MaxiFlex-betrækket er over dobbelt så holdbart pr. millimeter sammenlignet med andre handsker i samme klasse.

For reduceret træthed i hænderne
25% tyndere - end de fleste skumnitrilhandsker på markedet, samtidig med at de tilbyder dobbelt så stor mekanisk ydeevne.

Form, pasform og følelse - designet som "hvilende hånd", der reducerer træthed i hænderne og øger komforten.

Seneste strikketeknologi - bruges til at lave bløde og afrundede fingerspidser, hvilket forbedrer fingerspidsfølelsen.

Konsekvent foderindtrængning - fra nitril, så kun den bløde foring ligger mod huden.

Griptech - for bedre ydeevne
Micro-cup finish giver et kontrolleret greb. GRIPtech reducerer træthed i hænderne og øger sikkerheden.

Ren og hudvenlig
ATG sikrer ikke kun, at alle dele af fremstillingsprocessen er sikre for medarbejderne (ISO 45000, REACH). Som et ekstra trin for at sikre renlighed vaskes handskerne også efter fremstilling, så de garanteres at være rene, når du tager dem ud af pakken. Til denne vaskeproces foretrækkes regnvand, som opsamles, behandles og løbende genanvendes i deres egne vandfaciliteter.

Dette gør det muligt for ATG at garantere, at handskerne er rene og friske, når du tager dem ud af pakken, noget der også er certificeret af Oeko-Tex i henhold til Standard 100.

Derudover er handskerne også certificeret som hudvenlige af Skin Health Alliance. For dem, der bruger handsker i deres erhverv, giver Skin Health Alliances stempel for første gang i sikkerhedsbranchen en garanti for, at alle handsker fra ATG er hudvenlige og sikre baseret på et stabilt, videnskabeligt testet fundament.
  • Fødevarer tilpasset
  • Tilpas funktion for ekstra åndbarhed
  • Hudvenlig (dermatologisk testet)
  • Silikonefri
  • Kompatibel med berøringsskærme
Tekniske data 
Overhåndsmateriale Nylon, lycra
Indvendig håndmateriale Nitrilskum
For Uforet
Tykkelse håndflade1 mm
Certificeringer89/686/EØF, EN 420

Specifikationer

Foret Nej

Farve Grå

Serie ATG MaxiFlex

Størrelse 12

Materiale Nitrilfoam

EAN 4792249061428

Anmeldelser

Anbefalet