Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Hellberg Xstream MPVarenr.: 3095984

Hellberg
Høreværn
med Bluetooth, skærm og hjelmmontering
Beskrivelse
Varenr.: 3095984
Høreværn med Bluetooth Multi-Point, der giver dig mulighed for at forbinde to telefoner på samme tid. Den medfølgende støjreducerende boommikrofon muliggør klar kommunikation selv i ekstreme støjmiljøer. Aktive lyttemikrofoner giver dig mulighed for at høre samtaler, advarselstoner og andre vigtige oplysninger uden at skulle fjerne høreværnet.
Prisjakt
PriceRunner
2 868 kr.
Inkl. moms
1 stk. på reservelager | Sendes inden 6-8 dage
Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Beskrivelse
Varenr.: 3095984
Høreværn med Bluetooth Multi-Point, der giver dig mulighed for at forbinde to telefoner på samme tid. Den medfølgende støjreducerende boommikrofon muliggør klar kommunikation selv i ekstreme støjmiljøer. Aktive lyttemikrofoner giver dig mulighed for at høre samtaler, advarselstoner og andre vigtige oplysninger uden at skulle fjerne høreværnet.

Produktinformation

Egenskaber

Hellberg Xstream MP er et høreværn med hjelmfastgørelse, der giver dig mulighed for at forbinde to telefoner på samme tid, såsom en arbejdstelefon og en privat telefon. Lydkvaliteten er blevet forbedret endnu mere sammenlignet med Xstream- og Xstream LD-modellerne, batterilevetiden er forlænget til 80 timer, og den støjreducerende boommikrofon, der nu er inkluderet, muliggør klar kommunikation selv i ekstreme støjmiljøer. Aktive lyttemikrofoner giver dig mulighed for at høre samtaler, advarselstoner og andre vigtige oplysninger uden at skulle fjerne høreværnet og kompromittere beskyttelsen.

NB! Sikkerhedshjelm medfølger ikke. Designet til musiklytning
Udviklet med musiklytning i fokus. Den fremragende lydkvalitet opnås med et patenteret højttalerdesign samt en opgraderet software, der giver dig mulighed for at lytte til musik med lydkvalitet i hovedtelefonklasse. Nem betjening ved hjælp af gummierede knapper, ergonomisk placeret på ørekoppen.

Bluetooth-teknologi med flere punkter
Bluetooth tilbyder trådløs forbindelse til dine mobiltelefoner. Nem konfiguration og jævn forbindelse. Foretag telefonopkald, og stream din yndlingsunderholdning uden nogensinde at skulle gå på kompromis med din hørelse. Multi-Point-teknologi giver dig mulighed for at forbinde to telefoner på én gang. Perfekt, når du har brug for at kunne bruge både en arbejdstelefon og en privat telefon, for eksempel til at streame musik på den ene og modtage opkald på den anden.

Støjreducerende mikrofonarm
Den støjreducerende mikrofonarm muliggør klar kommunikation. Det slanke design kombineret med avanceret elektronik sikrer, at du altid har den bedste kvalitet af dine telefonopkald, uanset baggrundsstøj.

Niveauafhængig aktiv overvågning
Aktive lyttemikrofoner giver dig mulighed for at høre, hvad der sker i dine omgivelser. Du kan tale med dine kolleger, høre advarselssignaler og andre vigtige lyde uden at gå på kompromis med din sikkerhed eller hørelse. De høje lyde dæmpes til maksimalt 82 dB, mens de svagere lyde forstærkes ved hjælp af elektronikken.

Vandtæt til IPX4
Dette høreværn er designet til at modstå brug i barske miljøer, selv udendørs i kraftig regn.

Trykknap-knapper
Ergonomisk designede gummierede trykknapper. Let at finde og justere, selv når du bærer handsker. Alle funktioner justeres direkte på dækslet, nemt og logisk.

Understøttelse af stemmestyring
Understøtter Apple SIRI og Google Assistant. Tænd for funktionen, og styr musikafspilningen eller telefonopkaldet med din stemme.

Understøttelse af bredbånd/HD Voice
Bredbåndslydteknologi eller HD Voice, der forbedrer lydkvaliteten af dit telefonopkald (så længe din mobiloperatør understøtter funktionen).

USB-opladning
Batterierne oplades hurtigt med det medfølgende USB-opladerkabel. Du skal blot slutte den til en USB-kilde eller bruge en adapter til opladning i væggen (fås som tilbehør).

Lavt strømforbrug for længere batterilevetid
Slukker automatisk enheden efter en periode med inaktivitet. Hjælper med at undgå batteridræning, hvis du har glemt at slukke for enheden i slutningen af arbejdsdagen.

Automatisk Bluetooth-forbindelse
Efter den første parring opretter høreværnet automatisk forbindelse til de(n) sidst parrede telefon(er), når høreværnet tændes.
  • Designet til musik - stream musik med god lydkvalitet
  • Bluetooth Multi-Point gør det muligt at forbinde to telefoner på samme tid
  • Støjreducerende mikrofonarm
  • 80 timers driftstid
  • Aktiv overvågning
  • USB-opladning

Leveringsomfang

  • 1 stk Støjreducerende mikrofonarm
  • 1 stk USB-opladerkabel

Specifikationer

Hjelmbeslag Ja

Bommikrofon kompatibelt Ja

SNR-værdi 28 dB

Halsbånd Nej

Bluetooth Ja

Medhør Ja

Indbygget kommunikationsradio Nej

Serie Hellberg Xstream

Radio Nej

Ekstern input Nej

Hårspænde Nej

EAN 7391441003891

Anbefalet