Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Hellberg Xstream LDVarenr.: 2870395

Hellberg
Høreværn
bommikrofon, Bluetooth, lytning, pandebånd
Beskrivelse
Varenr.: 2870395
Høreværn med pandebånd, aktiv lytning, bommikrofon og Bluetooth til musikstreaming. Det unikke højttalerdesign giver et fantastisk lydbillede til den kræsne musiklytter. Lyttemikrofoner i hver ørekop sikrer fremragende retningsopfattelse.
Prisjakt
PriceRunner
1 060 kr.
Inkl. moms
Mere end 10 stk. på lager | Sendes inden for 24 timer!
Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Beskrivelse
Varenr.: 2870395
Høreværn med pandebånd, aktiv lytning, bommikrofon og Bluetooth til musikstreaming. Det unikke højttalerdesign giver et fantastisk lydbillede til den kræsne musiklytter. Lyttemikrofoner i hver ørekop sikrer fremragende retningsopfattelse.

Produktinformation

Egenskaber

Hellberg Xstream LD er et høreværn med bommikrofon og pandebånd, der beskytter din hørelse, mens du nyder din yndlingsmusik, podcast eller lydbog. Høreværnet forbindes via Bluetooth® til din mobiltelefon og giver dig mulighed for at streame dit valg af underholdning, og med det unikke højttalerdesign får du en enestående lydkvalitet til at lytte til musik. Den støjreducerende bommikrofon er perfekt til dem, der har brug for klarere opkaldskvalitet ved høje støjniveauer. Mikrofonbeslaget monteres nemt på høreværnet med en Torx 10-skrue.

I modsætning til de almindelige Xstream høreværn fra Hellberg, har Xstream LD aktive lyttemikrofoner i hver ørekop, der sikrer fremragende retningsopfattelse og tilbyder naturlig lydgengivelse og giver mulighed for at høre opkald, advarselssignaler og anden vigtig information uden at du skal gå på kompromis med dine beskyttelsesbehov.

Designet til musik
Xstream er udviklet med musiklytning i fokus, og den fremragende lydkvalitet opnås med et unikt højttalerdesign, så du for første gang kan nyde musik i høretelefonklasse i et høreværn.

Håndfri telefonsamtale i støj
Med den indbyggede talemikrofon kan du foretage opkald, mens du fortsætter med dine arbejdsopgaver. En støjreducerende bommikrofon fås som tilbehør for at forbedre talekvaliteten, når der arbejdes ved høje støjniveauer.

Aktiv lytning
Niveauafhængige lyttemikrofoner i hver ørekop holder dig opmærksom på dine omgivelser, mens du stadig har dit høreværn på. Kommuniker med dine kolleger, hør advarselssignaler og andre vigtige lyde uden at gå på kompromis med din sikkerhed og hørelse.

Vandtæt
Xstream er testet efter IP-klasse X4, hvilket betyder, at du kan bruge produktet i kraftig regn.

Stemmeassistent
Understøtter Apple SIRI og Google Assistant. Aktiver funktionen på din telefon og håndtér musikafspilning eller telefonopkald med din stemme.

EPS-system (elektronisk beskyttelsessystem)
Begrænser lyden gennem højttalerne til et sikkert niveau på max. 82dB.

Batterisparefunktion
Automatisk nedlukning efter 4 timers inaktivitet. Sparer batteriet, hvis du glemmer at slukke for dækslet, når du går fra arbejde osv.
  • Vandtæt (IPX4 - kraftig regn)
  • Aktiv lytning (niveaufølsomme mikrofoner) for fremragende retningsopfattelse - hør opkald og anden vigtig information uden at gå på kompromis med din sikkerhed
  • Bluetooth® til streaming og telefonopkald
  • Støjreducerende bommikrofon gør, at din stemme kan høres tydeligt i ethvert miljø
  • 50 timers streaming og 100 timers standby
  • Trykknapper

Leveringsomfang

  • 1 stk USB-opladningskabel
  • 1 bommikrofon
  • 1 par vindstøjsbeskyttelse til lyttemikrofoner
  • 1 brugermanual med hurtigstartguide
  • Vindstøjsbeskyttelse til bommikrofon

Specifikationer

Hjelmbeslag Nej

Bommikrofon kompatibelt Ja

SNR-værdi 29 dB

IP-klasse IPX4

Farve Sort

Halsbånd Nej

Bluetooth Ja

Medhør Ja

Indbygget kommunikationsradio Nej

Serie Hellberg Xstream

Radio Nej

Ekstern input Nej

Hårspænde Ja

EAN 7391441003310

Anbefalet