Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Hellberg Xstream LDVarenr.: 2870385

Hellberg
Høreværn
Bluetooth, skærm, hovedbøjle
Beskrivelse
Varenr.: 2870385
Høreværn med hovedbøjle, aktiv skærm og Bluetooth til musikstreaming. Det unikke højttalerdesign giver et fantastisk lydbillede til den kræsne musiklytter. Har aktive lyttemikrofoner i hvert hus, hvilket blandt andet garanterer fremragende retningsbevidsthed.
Prisjakt
PriceRunner
1 204 kr.
Inkl. moms
Mere end 10 stk. på lager | Sendes fredag 10. maj
Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Beskrivelse
Varenr.: 2870385
Høreværn med hovedbøjle, aktiv skærm og Bluetooth til musikstreaming. Det unikke højttalerdesign giver et fantastisk lydbillede til den kræsne musiklytter. Har aktive lyttemikrofoner i hvert hus, hvilket blandt andet garanterer fremragende retningsbevidsthed.

Produktinformation

Egenskaber

Hellberg Xstream LD er et høreværn med hovedbøjle, der beskytter din hørelse, mens du nyder din yndlingsmusik, podcast eller lydbog. Høreværnet opretter forbindelse via Bluetooth® til din mobiltelefon og giver dig mulighed for at streame dit valg af underholdning, og med det unikke højttalerdesign får du en enestående lydkvalitet til musiklytning. En indbygget talemikrofon giver dig mulighed for at foretage telefonopkald uden at skulle tage telefonen op af lommen, og en støjreducerende boommikrofon fås som tilbehør til dem, der har brug for klarere opkaldskvalitet ved høje støjniveauer.

NB! Boommikrofon er et tilbehør, der ikke medfølger, men købes separat!

I modsætning til standard Xstream høreværn fra Hellberg har Xstream LD aktive lyttemikrofoner i hvert hus, der sikrer fremragende retningsopfattelse, tilbyder naturlig lydgengivelse og giver dig mulighed for at høre opkald, advarselssignaler og andre vigtige oplysninger uden at gå på kompromis med dine beskyttelsesbehov.

Designet til musik
Xstream er udviklet med musiklytning i fokus og opnås med et unikt højttalerdesign, så du kan nyde musik i hovedtelefonkvalitet for første gang i et høreværn.

Håndfri telefonopkald i støj
Med den indbyggede talemikrofon kan du foretage opkald, mens du fortsætter med dine opgaver. En støjreducerende boommikrofon fås som tilbehør til forbedring af talekvaliteten, når du arbejder ved høje støjniveauer.

Aktiv overvågning
Niveauafhængige lyttemikrofoner i hvert hus holder dig opmærksom på dine omgivelser, mens du stadig har dit høreværn på. Kommuniker med dine kolleger, hør advarselssignaler og andre vigtige lyde uden at gå på kompromis med din sikkerhed og hørelse.

Vandtæt
Xstream er testet efter IP-klasse X4, hvilket betyder, at du kan bruge produktet i kraftig regn.

Stemmeassistent
Understøtter Apple SIRI og Google Assistant. Aktivér funktionen på din telefon, og styr musikafspilningen eller telefonopkaldet med din stemme.

EPS (elektronisk beskyttelsessystem)
Begrænser lyden gennem højttalerne til et sikkert niveau på max. 82 dB.

Batterisparer
Automatisk nedlukning efter 4 timers inaktivitet. Sparer batteri, hvis du har glemt at slukke for dækslet, når du forlader arbejde osv.
  • Vandtæt (IPX4 - kraftig regn)
  • Aktiv overvågning (niveauafhængige mikrofoner)
  • Bluetooth® til streaming og telefonopkald
  • Indbygget talemikrofon - boommikrofon tilgængelig som tilbehør
  • 50h streaming og 100h stand-by
  • Trykknap-knapper

Leveringsomfang

  • 1 stk USB-opladningskabel
  • 1 stykke brugervejledning med hurtigstartguide
  • 1 par forruder til høremikrofoner

Specifikationer

Hjelmbeslag Nej

Bommikrofon kompatibelt Ja

SNR-værdi 29 dB

IP-klasse IPX4

Farve Sort

Halsbånd Nej

Bluetooth Ja

Medhør Ja

Indbygget kommunikationsradio Nej

Serie Hellberg Xstream

Radio Nej

Ekstern input Nej

Hårspænde Ja

EAN 7391441002481

Anbefalet