Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Højtryksrensere

Hvis du leder efter højkvalitets højtryksrensere til nem rengøring af dine køretøjer eller til at fjerne mos og snavs i dit udendørs miljø, har du fundet det rigtige sted! Herunder finder du Proffsmagasinets brede sortiment af højtryksrensere, ofte listet hos Bedst i Test – såsom populære Kärcher i forskellige designs og Nilfisk klassiske højtryksrensere. Du finder også et nøje udvalgt udvalg af højtryksrensere fra mærker som IPC, Bosch og Stiga.Læs mere
  • Sorter efter
  • Varemærke
  • Produkttype
  • Pris
  • Produktstatus
141 produkter
Hvis du leder efter højkvalitets højtryksrensere til nem rengøring af dine køretøjer såsom bilen, båden, traktoren og cyklen eller til at fjerne mos og snavs i dit udendørs miljø såsom terrasser, fliserne ved din indgang, terrassen, altan, indkørslen og havemøblerne med mere, så har du fundet det rigtige sted! Herunder finder du Proffsmagasinets brede udvalg af højtryksrensere, ofte listet hos Bedst i Test – som f.eks. populære Kärcher i forskellige designs og Nilfisk klassiske højtryksrensere. Du finder også et nøje udvalgt udvalg af højtryksrensere fra mærker som f.eks IPC, Bosch og Stiga.

En vandbesparende rengøringsmetode

Højtryksrensere kan bruges til store såvel som mindre rengøringsopgaver med enten varmt vand eller koldt vand. Koldtvandsvask kan bruges med varmt eller koldt postevand. Varmtvandsvask opvarmer vandet, og det varme vand opløser effektivt fedt og snavs. Begrænset behov for rengøringsmidler er medvirkende til, at højtryksspuling kan reducere miljøbelastningen ved mange rengøringsopgaver. Derudover kan en højtryksrenser med god ydeevne spare 80 % af vandforbruget i forhold til at udføre samme opgave med en almindelig haveslange med vandingsmundstykke!

Arbejdspres og fleksibilitet

Tryk og ydeevne kan variere på forskellige højtryksrensere, og generelt er et arbejdstryk på op til 130 bar tilstrækkeligt til lette opgaver og hjemmebrug, mens der kræves tryk på op til 140-150 bar for genstridig snavs og grovere rengøring . Normaltrykket fra en hane, der trækker vand fra det kommunale net, er omkring 4 bar og højtryksrenseren omdanner det indgående tryk til et højere. Jo kraftigere højtryksrenserens motor er, jo højere kan arbejdstrykket være. Inden du køber en højtryksrenser, bør du derfor reflektere over det højeste tryk, der kræves for dine anvendelsesområder, men også tænke over dit typiske brug, så du er helt tryg ved din maskine. Et spørgsmål du bør stille dig selv er, hvor fleksibel maskinen skal være. Har du brug for at flytte let og ofte, når du gør rent i haven og huset? Tjek derefter efter funktioner, der gør højtryksrenseren glat, såsom størrelse, vægt og arbejdsområde. Udfører du hovedsageligt hårde og stationære vaskeopgaver, hvor indgroet snavs på køretøjer eller facader skal fjernes? Så passer måske en tungere, mere stabil og kraftigere vask bedre til formålet.

Funktioner og opgradering af din højtryksrenser

Tænk også over, hvilke andre funktioner der er vigtige for dig, såsom Bluetooth, fleksibel tilbehørsopbevaring, slange- og kabelopbevaring, Eco mode, Boost mode og så videre. Din højtryksrenser kommer ofte med forskellige typer tilbehør til forskellige formål. Skal du supplere eller reparere din højtryksrenser med fx reservedele eller vil du blot opgradere med nyt systemtilbehør som f.eks. skyllehåndtag, slanger eller jetdyser set i bakspejlet finder du dette og lidt mere i kategorien Tilbehør højtryksrensere. Et populært tilbehør til højtryksrensere er terrasserens, også kaldet terrasserens eller "terrasserenser". En terrassevasker er et tilbehør der monteres på højtryksrenseren for nemt at få et jævnt resultat ved terrassevask, uden synlige striber som et almindeligt mundstykke på en højtryksrenser kan give. Altanvaskere har et skjold med børstekant og et roterende mundstykke, der renser fliserne på en effektiv og skånsom måde ved at sprøjte vand fra flere retninger. På kort tid kan din gamle terrasse blive smuk igen uden kemiske tilsætningsstoffer.

Sikkerhed er A og O, når du højtryksvasker

Brug af en højtryksrenser kræver nøje sikkerhedsovervejelser i betragtning af det høje tryk. Ret ikke strålen mod dig selv eller andre, og tag ordentligt beskyttelsestøj på. Fagbladet har alt til at fylde din garderobe med sikkert arbejdstøj, du finder blandt andet sikkerhedsbriller her og sikkerhedsstøvler her.