Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Leica NA724Varenr.: OA12214

Leica
Nivelleringsinstrument
Beskrivelse
Varenr.: OA12214
24x forstørrelse på kikkerten for øget nøjagtighed. Pålidelig og robust til krævende byggepladser.
Prisjakt
PriceRunner
5 530 kr.
Inkl. moms

Forventet leveringstid 7-11 dage fra leverandør

Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Beskrivelse
Varenr.: OA12214
24x forstørrelse på kikkerten for øget nøjagtighed. Pålidelig og robust til krævende byggepladser.

Produktinformation

Egenskaber

Leica NA724 er en vægt i NA-serien med 24x forstørrelse på kikkerten for øget nøjagtighed. Den har en kompensator af høj kvalitet, der giver meget gode aflæsninger. Pålidelig og robust til krævende byggepladser.

 

Leica NA724 har et stort gevindbeslag, hvilket gør kontakten kompatibel med et 5/8" stativgevind.

 

Stødsikkert

Selv efter et fald kan Leica NA724 bruges med det samme. Det er ikke nødvendigt at kontrollere eller justere instrumentet på værkstedet eller sende det til service. I vores kvalitetskontroltest udsættes Leica NA724 for stød med en acceleration på op til 700 G.

 

Vandtæt

Vand, støv og snavs påvirker ikke Leica NA724. Håndværk af høj kvalitet sammen med et intelligent design, vandtæt forsegling og state-of-the-art teknologi betyder, at selv efter instrumentet er blevet grundigt gennemblødt, fortsætter du bare med at arbejde. Leica NA724-nivelleringsmaskiner er testet for IP57 total væskenedsænkning i vandtæthed.

 

Optik "Bedst i klassen"

Tidligt om morgenen, sent om aftenen eller blot i skyggen af en stor genstand kan du fortsætte dit arbejde med Leica NA724, når andre må give op. Bedste kontrast reducerer belastningen på dine øjne og gør aflæsninger lettere. En byggeplads kan ikke tåle kompromiser. Derfor er alle Leica NA724-kompromiser udstyret med vores berømte optik. Dette giver dig længere perioder med brugervenlighed med mindre risiko for fejlkilder.

 Specifikationer

EAN 7350018080031

Filer, der kan downloades

Anbefalet