Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

SUPRA 1000000123Varenr.: 3025626

SUPRA
Højttaler
100 m
Beskrivelse
Varenr.: 3025626
Den store fordel ved Supra Ply er dens dynamiske egenskaber. Vi opnår disse med et kabel, hvor lederne består af fletninger med fortinnede iltfrie kobbertråde, der mangles flade og derefter isoleres separat.
Prisjakt
PriceRunner
6 875 kr.
Inkl. moms
Fås i forskellige varianter
PLY 3,4

Forventet leveringstid 7-9 dage fra leverandør

Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Beskrivelse
Varenr.: 3025626
Den store fordel ved Supra Ply er dens dynamiske egenskaber. Vi opnår disse med et kabel, hvor lederne består af fletninger med fortinnede iltfrie kobbertråde, der mangles flade og derefter isoleres separat.

Produktinformation

Egenskaber

Den store fordel ved Supra Ply er dens dynamiske egenskaber. Vi opnår disse med et kabel, hvor lederne består af fletninger med fortinnede iltfrie kobbertråde, der mangles flade og derefter isoleres separat. Vi tager disse ledere og lægger dem fladsidede til hinanden samt lægger en ydre isolering (beklædning). Rent elektrisk er udfordringen med højttalerkabler, hvordan man nedbringer induktansen (magnetisk handling), som er en elektrisk egenskab, der kun virker på vekselstrøm, hvilket musik er. Det udgør ligesom dets modstykke, kapacitans, sammen den del af et kabels vekselstrømsmodstand, der kaldes reaktans. Som så ofte ændrer man ikke én storhed, uden at det sker på bekostning af en anden. Men for højttalerkabler er lav induktans så vigtig, da signalet indeholder høj strøm, og induktansen "modstår" strømændringer i et kredsløb, at vi var åbne for forskellige og innovative designløsninger. Så på Supra Ply har vi bevidst øget højttalerkablerne betydeligt mere beskeden kapacitans gennem flade ledere, hvilket igen resulterer i lav induktans. En anden stor fordel ved sænket induktans er, at interferensfelter minimeres, dvs. det vekslende magnetfelt, der omgiver et kabel, der leder en vekselstrøm, og som kan forårsage interferens i omgivende signalkabler. Dette beskrives som et kabels leder, der er i eller nær det magnetiske nul. Til vores nye tilføjelse Supra Ply Wide har vi taget designet et skridt videre ved mangle to gange, så kablets tværsnit nu er endnu bredere end før. Ifølge vores målinger har dette resulteret i endnu lavere induktans

Specifikationer

Farve Blå

Længde 100 mo

EAN 7330060000126

Anbefalet