Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Gardena AquaZoom LVarenr.: 2970508

Gardena
Vandspreder
Beskrivelse
Varenr.: 2970508
Oscillerende sprinkler til områder mellem 28 og 350 m². Leverer ensartet vanding af haven og forhindrer desuden dannelse af vandpytter. Mulighed for at justere rækkevidden (7-21 m), bredden (4-17 m) og vandgennemstrømningen afhængigt af behovene på netop din græsplæne.
Prisjakt
PriceRunner
449 kr.
Tidligere laveste pris sidste 30 dage
404 kr. -10%
Inkl. moms
Mere end 10 stk. på lager | Sendes inden for 24 timer!
Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Dette produkt er inkluderet i:
Beskrivelse
Varenr.: 2970508
Oscillerende sprinkler til områder mellem 28 og 350 m². Leverer ensartet vanding af haven og forhindrer desuden dannelse af vandpytter. Mulighed for at justere rækkevidden (7-21 m), bredden (4-17 m) og vandgennemstrømningen afhængigt af behovene på netop din græsplæne.

Produktinformation

Egenskaber

GARDENA AquaZoom L er en oscillerende sprinkler, der er designet til områder mellem 28 og 350 m². Her er det selvfølgelig ekstremt vigtigt, at haven får en jævn vanding. Sprinkleren opfylder både dette og mange andre krav. Den ensartede kunstvanding forhindrer desuden dannelsen af vandpytter. Nyd hver eneste lille del af sommeren. Det er nemt og intuitivt at styre AquaZoom L. Brug kontrollerne til at justere rækkevidden (7-21 m), bredden (4-17 m) og vandgennemstrømningen afhængigt af behovene på netop din græsplæne. Du kan endda vælge kun at vande én vej, så vandet ender præcis, hvor du vil have det.

Sprinklerens ekstra brede støttefødder gør det muligt at stå fast på jorden. Derudover er den solidt bygget med materialer af højeste kvalitet, hvilket betyder, at AquaZoom L kan modstå både frost- og UV-stråling. Den lette vedligeholdelse hjælper med at sikre ensartet og høj ydeevne. Blandt andet er et rustfrit metalfilter indbygget i vandkoblingen for at forhindre snavspartikler i at trænge ind i diffusoren. Du skal bare dreje koblingen for at få adgang til filteret. Rengør det ved at skylle det af under rindende vand. Sprøjtedyserne på AquaZoom L er også nemme at rengøre, da de er lavet af blød plast. Du fjerner kalkaflejringer ved blot at tørre dyserne af med fingeren.
  • Dyserne på AquaZoom L sikrer jævn og præcis vanding af græsplæner mellem 28 og 350 m² - Den ensartede vanding forhindrer vandpytdannelse
  • Det tager kun et par trin at samle den oscillerende sprinkler manuelt og forbinde den til en slange
  • Brug skyderen til at indstille området (7-21 meter) og typen af kunstvanding
  • Det er muligt at vandre kun den ene side (venstre eller højre) i stedet for at vande begge sider på samme tid
  • Spredningen kan også indstilles til enhver bredde, mellem 4 og 17 meter
  • Det holdbare materiale i AquaZoom L beskytter den oscillerende diffusor mod lave temperaturer samt solens UV-stråler
  • AquaZoom L har et rustfrit metalfilter, der forhindrer snavspartikler i at komme ind i den oscillerende vandsprinkler
  • Da sprøjtedyserne er lavet af blød plast, kan du nemt fjerne kalkaflejringer ved at tørre dem af med fingeren
  • Ekstra brede understøtninger og metalkomponenter sikrer, at AquaZoom L altid sidder godt fast på plænen

Specifikationer

EAN 4078500048118

Garanti

Læs om garantien fra GARDENA GARDENA tilbyder en særlig garanti på nogle af sine produkter. Læs mere om, hvad der gælder for netop dit produkt på GARDENAs hjemmeside. Bemærk, at garantier kan variere fra produkt til produkt og er afhængigt af, om du er en virksomhed eller privatperson.

Anmeldelser

Anbefalet