Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Gardenfire MagmaVarenr.: 3079639

Gardenfire
Ildsted
sort
Beskrivelse
Varenr.: 3079639
Gardenfire Magma er en effektiv brændeovn. Magmas design gør det muligt at suge ilt ind forfra langs bundpladen, ilte træet, dreje sammen i ildkassen og passere træet igen på vej ud.
Prisjakt
PriceRunner
3 294 kr.
Inkl. moms
Kan ikke bestilles i øjeblikket
Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Dette produkt er inkluderet i:
Beskrivelse
Varenr.: 3079639
Gardenfire Magma er en effektiv brændeovn. Magmas design gør det muligt at suge ilt ind forfra langs bundpladen, ilte træet, dreje sammen i ildkassen og passere træet igen på vej ud.

Produktinformation

Egenskaber

Gardenfire Magma er en effektiv brændeovn. Magmas design gør det muligt at suge ilt ind forfra langs bundpladen, ilte træet, dreje sammen i ildkassen og passere træet igen på vej ud. På denne måde modtager træet ubegrænset ilt, mens luften opvarmes to gange i brændkammeret. Den høje varme og forbrænding betyder også, at store mængder luft går ind og ud af pejsen. Luftstrømmen bliver som en jetkanon af varm luft, der skubbes ud til dig, der sidder foran pejsen. Dette er nøglen til, at Magma både brænder så godt og varmer så godt.

Der er ingen bevægelige dele på en magma, så intet kan fungere forkert eller gå i stykker. Bundpladen er lavet af 3 mm metalplade, og den robuste konstruktion sammen med en vægt på kun 16 kg betyder, at pejsen nemt kan flyttes rundt. Når den placeres på trædæk eller andre brændbare materialer, anbefaler vi en robust (tyk) pejsplan lavet af metalplader eller sten under pejsen. Gardenfire gulvplade har fødder, der skaber et ekstra luftgab mellem trædækket og pejsen. Du er velkommen til at dække pejsen og bringe den ind om vinteren for maksimal levetid.

BEMÆRK: Malingen hærdes ved brænding, og det tager et par brændinger, indtil det sker. Det betyder, at du ikke bør røre ved en varm Magma Black, før den er kølet af, første gang du har fyret af.
  • Effektiv terrassevarmer
  • Ekstremt fleksibel og let at flytte rundt eller fremsætte under brug
  • Spredningsvinkel på ca. 90 grader for varmeafledning foran ildkassen
  • Lav placering får hele kroppen til at varme op
Tekniske data 
Dimensioner (LxBxH) 600x420x660 mm
Fødder / ben dimensioner115×410 mm
Vægt16 kg
Materiale Stålplade (malet i en varme- og vejrbestandig farve)
Emballagens dimensioner72x61x45 cm

Specifikationer

Serie Gardenfire Magma

EAN 7421087079650

Anmeldelser

Anbefalet