Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

LANDMANN Triton 41Varenr.: 3131797

LANDMANN
Gasgrill
Beskrivelse
Varenr.: 3131797
Premium gasgrill forberedt til Modulus tilbehør. Med fire brændere (hvilket betyder ekstra høj grillkapacitet) i rustfrit stål og infrarød grill på det ene sidebord på grillen for at komme op til virkelig høje temperaturer, for at få den optimale stegeoverflade.
Prisjakt
PriceRunner
5 850 kr.
Inkl. moms

Forventet leveringstid 2-3 dage fra leverandør

Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Dette produkt er inkluderet i:
Beskrivelse
Varenr.: 3131797
Premium gasgrill forberedt til Modulus tilbehør. Med fire brændere (hvilket betyder ekstra høj grillkapacitet) i rustfrit stål og infrarød grill på det ene sidebord på grillen for at komme op til virkelig høje temperaturer, for at få den optimale stegeoverflade.

Produktinformation

Egenskaber

Premium gasgrill forberedt til Modulus tilbehør. Med fire brændere (hvilket betyder ekstra høj grillkapacitet) i rustfrit stål og infrarød grill på det ene sidebord på grillen for at komme op til virkelig høje temperaturer, for at få den optimale stegeoverflade. PTS-systemer og riste lavet af tungt støbejern giver en jævn varmefordeling over hele grilloverfladen. God varmeisolering takket være dobbeltplader i låget og muligheden for opbevaring i skabet med dobbeltdøre.

Facelift 2023 betyder øget varmekapacitet i form af, at grillen kommer hurtigere op i temperatur, højere maksimumtemperatur og holder bedre på varmen. Forbedrede hjul, håndtag og opdateret design med centreret termometer.
Landmanns innovative varmesystem PTS (Power Thermal Spreading) skaber en mere jævn varmefordeling end normalt for optimal grillning ved høj effekt. Undgå specifikt kolde og meget varme zoner og nyd i stedet en ensartet varmeoverførsel, der gør grillning både lettere og sjovere.

Triton maxX er udstyret med en infrarød sidebrænder til intens varme. Med den kan du nå markant højere temperaturer end med en almindelig brænder og virkelig få den der rigtig flotte stegeflade, som ellers kun de professionelle i restaurantkøkkener lykkes med.
Modulus er et gitterkoncept, der gør det muligt at tilføje ekstra funktioner til grillen, fordi den runde midtersektion kan udskiftes med f.eks. en pizzasten, wokpande eller stegeplade. På Landmann grill tilberedt til Modulus bliver det derfor endnu sjovere og nemmere at variere din madlavning.
  • Fire justerbare brændere i rustfrit stål, hver brænder har en effekt på 3,5 kW
  • MaxX-zone (indbygget infrarød sidebrænder) med emaljeret støbejernsrist
  • Modulus Grillriste i kraftigt støbejern giver mulighed for et stort antal spændende tilbehør med et grillareal på 65x44 cm
  • Integrerede Piezo-lightere -Start grillen med et tryk på en knap
  • LED-belyste knapper
  • Emaljerede varmefordelingsplader og ildskål
  • Størrelse: 56,5 x 142 x 120 cm.
Tekniske data 
Dybde56.5 cm
Højde142 cm
Længde120 cm
Vægt48 kg

Specifikationer

EAN 4065829010094

Anbefalet