Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

AL-KO BC 223 BVarenr.: 1180158

AL-KO
Rydningssav
Beskrivelse
Varenr.: 1180158
Benzindrevet rydningssav med en startvenlig 0,7 kW totaktsmotor, der leverer effektive skæreresultater i gennemprøvet AL-KO-kvalitet. Har en klippebredde på 41 cm (tråd) eller 25 cm (kniv).
Prisjakt
PriceRunner
1 427 kr.
Inkl. moms
3 stk. på lager | Sendes inden for 24 timer!
Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Dette produkt er inkluderet i:
Beskrivelse
Varenr.: 1180158
Benzindrevet rydningssav med en startvenlig 0,7 kW totaktsmotor, der leverer effektive skæreresultater i gennemprøvet AL-KO-kvalitet. Har en klippebredde på 41 cm (tråd) eller 25 cm (kniv).

Produktinformation

Egenskaber

AL-KO BC 223 B er en benzindrevet rydningssav, der med effektive skæreresultater overbeviser om gennemprøvet AL-KO-kvalitet. Uden kabel- og batteriopladningstider fungerer indgangsmodellen blandt benzindrevne rydningssave med en skærebredde på 41 cm (ledning) eller 25 cm (kniv) i større haver, på enge og i snoede områder på din grund. Arbejd med denne rydningssav, hvor din plæneklipper ikke er nok. Den lave vægt, det justerbare cykelgreb (B-greb) og den komfortable tippeautomatik (ved indstilling af wiren) giver altid optimal trådlængde og garanterer sikker og nem håndtering af rydningssaven. Arbejd komfortabelt og ergonomisk takket være en bæresele med hoftebeskyttere.

Med en startvenlig 0,7 kW totaktsmotor af den nyeste generation giver denne rydningssav dig en kraftfuld assistent, som selv begyndere og hobbygartnere kan bruge nemt og sikkert. På denne måde håndterer den kraftigt alle jordtyper - store græsarealer, højt græs, hække eller børstetræ. Optimal fleksibilitet takket være udskifteligt skærehoved: Det skånsomme trådhoved med 41 cm klippebredde kan udskiftes med den medfølgende 25 cm metalkniv i et snuptag. Rydningssavens lave vægt (5,9 kg) samt den nemme håndtering med ergonomisk cykelgreb garanterer effektivt arbejde og hurtige skæreresultater i åbne rum samt på hegn og vægge. Let, robust aluminiumsaksel. Tipautomatisering gør det nemt at indstille den optimale trådlængde for plæneklipperen ved blot at banke trimmerhovedet på jorden (undtagen ved knivbetjening).

På trods af benzinmotoren kan BC 223 B med sit ergonomiske design, optimale vægtfordeling og komfortable håndtag også let håndteres af hobbygartnere og begyndere.
  • Meget let, praktisk motoriseret rydningssav til selvstændigt arbejde
  • Let at starte totaktsmotor med trækkraftstart
  • Sikker, præcis styring takket være justerbart cykelstyr og bæresele med hoftebeskyttere
  • Trådpuls og robust knivblad inkluderet
  • Lang levetid takket være krumtapaksel i to kvaliteter

Leveringsomfang

  • 1 stk Knivblad, 3-tandet

Specifikationer

EAN 4003718059533

Anbefalet