Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

eeese KayaVarenr.: 2920005

eeese
Aircondition
med Wifi
Beskrivelse
Varenr.: 2920005
Effektiv aircondition med en kølekapacitet på 9000 BTU og en 24-timers timer. Med A-mærket energieffektivitet, vaskbart filter, LED og berøringsskærm og fjernbetjening.
Prisjakt
PriceRunner
4 568 kr.
Tidligere laveste pris sidste 30 dage
2 740 kr. -40%

Kampagnepris på et begrænset antal

Inkl. moms
2 stk. på lager | Sendes inden for 24 timer!
Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Dette produkt er inkluderet i:
Beskrivelse
Varenr.: 2920005
Effektiv aircondition med en kølekapacitet på 9000 BTU og en 24-timers timer. Med A-mærket energieffektivitet, vaskbart filter, LED og berøringsskærm og fjernbetjening.

Produktinformation

Egenskaber

eeese Kaya er et klimaanlæg med en kapacitet på 9000 BTU og en indbygget 24-timers timer, så du kan indstille det til at køle af, når du ikke er hjemme og komme hjem til et perfekt kølet hjem. Kaya har en anbefalet arbejdsplads på op til 30 m2, så der er rig mulighed for at bruge den i større lokaler. De 360-graders robuste hjul giver dig også mulighed for nemt at flytte dit klimaanlæg rundt mellem dine rum. Modellen er smukt designet med den skandinaviske indretningsstil i tankerne og har diskrete, integrerede håndtag på siderne.

Kaya har den fordel, at den også fungerer som affugter – med en affugtningskapacitet på helt op til 24 liter om dagen. Kaya klimaanlæg kan også blæse luft ud på samme måde som en ventilationsventilator. Vinduessæt medfølger. Det medfølgende vinduessæt er bedst egnet til vinduer, der åbner opad. Hvis du har vinduer, der åbner indad eller udad, anbefaler vi et separat tætningssæt, der er tilpasset nordiske vinduestyper for optimal effekt.

Opfyldelse af fremtidige miljøkrav
Kaya aircondition er en maskine, der er tilpasset fremtidens miljøkrav. Eeese har brugt kølemidlet R290, som er ugiftigt og har et globalt opvarmningspotentiale (GWP) på 3, der ikke nedbryder ozonlaget. Gassen bidrager til, at Kaya aircondition er mere energieffektiv end de airconditions, der tidligere er set på markedet.

Let at installere
Med dit Kaya klimaanlæg behøver du ikke bekymre dig om at bore huller i væggen for at lede den varme luft ud af rummet. Til denne type klimaanlæg er der inkluderet et vinduessæt, der består af en dyse og en plade, der er let at fastgøre til vinduet. Placer derefter dysen på slangen, som du derefter fastgør til pladen. Så er dit klimaanlæg klar til brug.

Kaya aircondition betjenes nemt via fjernbetjening eller berøringsskærm.

Kaya – et kvalitetsprodukt fra eeese
Kaya er en del af den populære serie Air fra eeese. Alle klimaanlæg i denne serie er skabt med målet om den perfekte synergi mellem solid viden om det europæiske klima og miljø, stilrent og strømlinet skandinavisk design og den nyeste teknologi til klimaanlæg og luftkøling. Derfor lever alle eeese produkter fra 2020 op til fremtidens miljøkrav.
  • 9000 BTU
  • Vinduessæt inkluderet
  • Energieffektivitetsklasse A (2.61)
  • D isplay med berøringsfunktion og fjernbetjening
  • Håndtag i siderne og hjul, der drejer i alle retninger24-timers timer
  • Indikator, der viser, når vandtanken er fuld
  • Med wifi
  • Kompatibel med Google Assistant

Leveringsomfang

  • 1 stk vinduessæt

Specifikationer

Wifi Ja

Lydniveau, max. 65 dB

Energimærkning AC - Legacy_A

Vaskbart filter Ja

Rumstørrelse, max. 30 m²

EAN 5704841025219

Filer, der kan downloades

Anmeldelser

Anbefalet