Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Zekler Sonic 550Varenr.: 3136784

Zekler
Høreværn
med Bluetooth
Beskrivelse
Varenr.: 3136784
Zekler Sonic 550 er høreværn med Bluetooth, støjreducerende mikrofonarm og overvågning. Robust design lavet til at give den bedste lydkvalitet til streaming og telefonopkald i støjende omgivelser.
Prisjakt
PriceRunner
1 704 kr.
Inkl. moms
Mere end 10 stk. på lager | Sendes inden for 24 timer!
Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Dette produkt er inkluderet i:
Beskrivelse
Varenr.: 3136784
Zekler Sonic 550 er høreværn med Bluetooth, støjreducerende mikrofonarm og overvågning. Robust design lavet til at give den bedste lydkvalitet til streaming og telefonopkald i støjende omgivelser.

Produktinformation

Egenskaber

Zekler Sonic 550 er høreværn med Bluetooth, støjreducerende mikrofonarm og overvågning. Robust design lavet til at give den bedste lydkvalitet til streaming og telefonopkald i støjende omgivelser. Niveauafhængig overvågning for at høre omgivende lyde uden at ofre din sikkerhed. Genopladelig med lang batterilevetid for en behagelig og sikker arbejdsdag.
  • Bluetooth: Par med din telefon, og med en fuld rækkevidde på 10 meter kan du gå frit uden at miste kontakten mellem høreværn og telefon. Med fuld fokus på dit arbejde kan du foretage håndfri opkald og streame, hvad du vil, uden at skulle gå på kompromis med beskyttelsen. Praktisk og sikkert .
  • Mikrofonarm med avanceret støjreduktion: Klare og skarpe telefonopkald, selv i kraftig støj. Medfølgende forruder anbefales at bruges udendørs. <br/>Niveauafhængig overvågning: Eksterne mikrofoner hjælper dig med at høre dine omgivelser med høreværnene tændt. Øger din bevidsthed og komfort ved at give dig mulighed for at tale med kolleger, høre signaler og andre lyde uden at skulle fjerne dit høreværn
  • Lang batterilevetid: Indbygget lithium-ion-batteri giver dig op til 55 timer og 100 timers standby på en enkelt opladning, opladet via det medfølgende USB-kabel. Høreværnene slukker automatisk efter 4 timers inaktivitet.
  • Nem betjening: Fire handskevenlige kontrolknapper giver dig mulighed for at betjene alle funktioner såsom mute-niveau, overvågning og besvarelse af opkald. Enkel uden komplicerede menuer.
  • Lydbeskyttelsesteknologi (SBT): Begrænser lyden i højttalerne til sikre niveauer på maksimalt 82 dB. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om skadelig støj.
  • Robust design: Lavet til at blive brugt af professionelle brugere. Justerbar hovedbøjle med blød, udskiftelig kronepude.

Leveringsomfang

  • 1 stk Indbygget li-ion batteri
  • 1 USB-opladerkabel
  • 1 stk Vindafbøjning til bommikrofon
  • 1 stk Vindafbøjning til overvågning
Tekniske data 
PandebåndJa
Sundhed og sikkerhed Støj
Overholder EN 352
Udførelse Hovedbøjle
FarveSort

Specifikationer

Hjelmbeslag Nej

Bommikrofon kompatibelt Ja

Farve Sort

Bluetooth Ja

Medhør Ja

Indbygget kommunikationsradio Nej

Radio Nej

Ekstern input Ja

Hårspænde Ja

EAN 7325930078541

Anbefalet