Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

3M Peltor WS Alert XPVarenr.: 3102133

3M Peltor
Høreværn
Bluetooth & mobil applikation, hjelm mount
Beskrivelse
Varenr.: 3102133
Høreværn med hjelmfastgørelse til tilslutning til mobilapplikation. Tilslut en enhed via Bluetooth, og tal uden at skulle hæve stemmen, selv i støjende omgivelser, takket være den støjkompenserende mikrofon.
Prisjakt
PriceRunner
4 424 kr.
Inkl. moms
Mere end 10 stk. på lager | Sendes inden for 24 timer!
Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Dette produkt er inkluderet i:
Beskrivelse
Varenr.: 3102133
Høreværn med hjelmfastgørelse til tilslutning til mobilapplikation. Tilslut en enhed via Bluetooth, og tal uden at skulle hæve stemmen, selv i støjende omgivelser, takket være den støjkompenserende mikrofon.

Produktinformation

Egenskaber

3M Peltor WS Alert XP er et headset med hjelmbeslag til tilslutning til mobilapplikation. WS Alert XP forvandler dit høreværn til et kommunikationscenter. Tilslut en enhed via Bluetooth, og tal uden at skulle hæve stemmen, selv i støjende omgivelser, takket være den støjkompenserende mikrofon. Hold forbindelsen, mens du beskytter din hørelse med 3M Peltor WS ALERT XP-headsettet. Bluetooth-headsettet med støjreducerende mikrofon opretter forbindelse til en Bluetooth-aktiveret enhed, f.eks. en mobiltelefon eller en kommunikationsradio. Headsettet hjælper med at beskytte mod farlig støj og fremmer samtidig din situationsbevidsthed via den niveauafhængige omgivende støjovervågningsfunktion. Høreværn WS Alert XP drives af to AA alkaline batterier, alternativt genopladelige NiMH-batterier.

NB! Sikkerhedshjelm vist på billedet er ikke inkluderet. Hold forbindelsen og beskyt
Med WS Alert XP høreværn fra 3M Peltor behøver du ikke at gå glip af et opkald eller stoppe med at arbejde på vigtige opgaver. Når headsettet er tændt, kan du lytte og tale med kolleger, kunder og andre ved hjælp af enheder, hvor Bluetooth er slået til. Høreværnets mikrofonarm har en støjreducerende funktion til klar taletransmission i støjende og barske omgivelser.

Hvis du bruger 3M Peltor WS Alert XP høreværn, vil begge hænder være fri til arbejde. Og i modsætning til typiske mobiltelefonsamtaler i støjende omgivelser – som ofte kræver ekstra koncentration bare for at høre den, der ringer – kan du nu nemt høre dem i dit headset. Med håndfri brug og lettere kommunikation kan mange brugere normalt fortsætte med at arbejde, mens de modtager opkald og foretager opkald.

Omgivende mikrofoner gør samtaler ansigt til ansigt nemmere
I støjsvage omgivelser hjælper omgivende mikrofoner dig med at høre køretøjer, der nærmer sig, alarmer og vigtige advarselssignaler, samtidig med at de beskytter din hørelse, når det er nødvendigt. Derudover kan du nemt og direkte lytte til dine omgivelser uden at blive fristet til at fjerne headsettet med Push-to-List-funktionen. Denne funktion sætter også Bluetooth-streaming på pause og aktiverer de omgivende mikrofoner/miljømikrofoner, så du kan lytte til medarbejdere i nærheden og høre andre vigtige omgivende lyde ved lave støjniveauer. Du kan også hurtigt justere indstillingerne med headsettets handskevenlige trykknapper og få stemmebekræftelse på ændringer uden at skulle fjerne dit høreværn.

Det dobbelte skaldesign, med elektronikken i den ydre del af dækslet, hjælper med at beskytte mod fugt og reducerer korrosion, der kan være forårsaget af sved. Hvert headset drives af to alkaliske AA-batterier (eller genopladelige LR6NM NiMH-batterier). For at spare på batteriet slukker headsettet automatisk efter fire timer, hvis der ikke trykkes på en knap i dette tidsrum, og der lyder en stemmealarm, når batteriniveauet er lavt.

En tilsluttet mobilapp til hurtig adgang til nyttige oplysninger og påmindelser
3M Peltor WS Alert XP høreværn leveres med en mobilapp, der giver dig mulighed for nemt og hurtigt at justere headsettets indstillinger med din telefon, når du bevæger dig mellem områder med forskellige støjniveauer. Du kan også logge ind på appen 3M Connected Equipment, som giver nem adgang til brugervejledninger (både tekst og video), vejledninger, ofte stillede spørgsmål, kontakt med teknisk support og vigtige tekniske databladoplysninger direkte fra din telefon.

Du kan også få påmindelser om, hvornår du skal skifte reserveringe (hygiejnesæt) og vælge hyppigheden af disse meddelelser via appen. 3M PALTOR appen er gratis og er en del af 3M Connected Equipment-pakken, som giver brugerne mulighed for at administrere, bruge og gennemgå status for alle deres 3M-tilsluttede personlige værnemidler på ét sted. Headset-mobilappen er på engelsk og har også flere andre sprogindstillinger. Det er kompatibelt med iOS og Android.

Tænk på dette høreværn som en hjælp til at skabe et stille kontormiljø, som du kan bære på arbejde. Du kan udføre jobbet inde fra dit headset, samtidig med at du opretholder høreværn og udfører opgaver.
  • Bluetooth-teknologi til tilslutning til en ekstern enhed til håndfri opkald og streaming
  • Støjreducerende boommikrofon giver høj talekvalitet i støjende omgivelser
  • Niveauafhængig funktion gør det muligt at høre omgivende lyde og være opmærksom på, hvad der sker i omgivelserne
  • Fremragende FM-radiomodtagelse
  • Opret forbindelse til den iOS- og Android-kompatible mobilapp, 3M Connected Equipment, for at gøre det nemmere at konfigurere og justere headsettet
  • Appen kan downloades fra App Store og Google Play
  • Mobilappen kan sende påmindelser om, hvornår du skal skifte tætningsringe (hygiejnesæt), og du kan vælge, hvor ofte du vil blive mindet om
  • Push-to-listen-funktionen hæver lydstyrken på omgivende lyde og slukker for lydstyrken på radio/streaming

Leveringsomfang

  • 1 stk Bommikrofon
  • 2 AA-batterier

Specifikationer

Hjelmbeslag Ja

Bommikrofon kompatibelt Ja

SNR-værdi 30 dB

Farve Sort

Halsbånd Nej

Bluetooth Ja

Medhør Ja

Indbygget kommunikationsradio Nej

Serie 3M Peltor WS Alert

Radio Ja

Ekstern input Nej

Hårspænde Nej

EAN 4054596920996

Anbefalet