Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

3M Peltor WS Alert XVarenr.: 3091746

3M Peltor
Høreværn
Bluetooth & mobil applikation, hjelm mount
Beskrivelse
Varenr.: 3091746
Høreværn med hjelmholder, Bluetooth og støjreducerende mikrofonarm, der opretter forbindelse til din mobiltelefon for håndfri opkald og streaming i støjende omgivelser. Niveauafhængig funktion, der gør det muligt at høre lyde i omgivelserne.
Prisjakt
PriceRunner
3 286 kr.
Inkl. moms
Mere end 10 stk. på lager | Sendes tirsdag 21. maj
Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Dette produkt er inkluderet i:
Beskrivelse
Varenr.: 3091746
Høreværn med hjelmholder, Bluetooth og støjreducerende mikrofonarm, der opretter forbindelse til din mobiltelefon for håndfri opkald og streaming i støjende omgivelser. Niveauafhængig funktion, der gør det muligt at høre lyde i omgivelserne.

Produktinformation

Egenskaber

3M Peltor WS Alert X er et høreværn med hjelmholder, Bluetooth og støjreducerende mikrofon, der opretter forbindelse til din mobiltelefon for håndfri opkald og streaming i støjende omgivelser. Headsettet har også en niveauafhængig funktion, der gør det muligt at høre lyde i omgivelserne. WS Alert X opretter forbindelse til mobilappen 3M Connected Equipment, så du nemt kan konfigurere den og foretage finjustering. Mobilapplikationen kan downloades fra App Store og Google Play. For eksempel kan mobilappen sende påmindelser, når det er tid til at skifte dit hygiejnesæt, og du kan vælge, hvor ofte du skal mindes.

Headsettet hjælper med at beskytte mod farlig støj og fremmer samtidig din situationsbevidsthed via den niveauafhængige omgivende støjovervågningsfunktion. Høreværnet har også en Push-to-list-funktion, der bruges til hurtig aktivering af omgivende lyde.

NB! Sikkerhedshjelmen på billedet er ikke inkluderet. Mobilapplikation til navigation via mobiltelefonen
Gennem mobilappen giver det dig mulighed for at navigere i headsettets menu og foretage alle konfigurationer på en enkel og hurtig måde. Indstillinger kan også foretages ved hjælp af de store og brugervenlige knapper på selve høreværnet.

Appen giver også hurtig adgang til brugervejledninger både i tekst og på video, FAQ og tekniske datablade. En påmindelsesfunktion fortæller dig, hvornår det er tid til at skifte hygiejnesæt.

Forbedret støjreduktion
Den støjreducerende talemikrofon er unik, og dens støjreducerende egenskaber er vigtige for, at du kan tale i telefon i støjende omgivelser. Din tale forstærkes, mens støj omkring dig lukkes ude. Den opdaterede software, der styrer støjreduktionen, forbedrer kvaliteten af dit opkald yderligere.

Nemmere med Tryk for at lytte
Mikrofonerne på ydersiden af høreværnet opfanger lyde omkring dig. Lyden analyseres elektronisk, og høje lyde dæmpes automatisk til maksimalt 82 dB. Du beskadiger ikke din hørelse, mens talen er ordnet, og du kan høre kolleger tale i nærheden.

Med den nye Tryk og lyt-funktion vælger du, hvornår hørefunktionen skal være aktiv. Med et dobbelttryk på ON-knappen kan du nemt aktivere lyttefunktionen, når du skal tale med en kollega. Lydniveauet for telefonopkald og streaming sænkes, så du tydeligt kan høre, hvad der bliver sagt uden at skulle løfte emhætten. Når du er færdig med at tale med din kollega, skal du trykke på en vilkårlig knap på høreværnet for at slå Tryk til liste fra.

Overlegen overvågning
Samtidig med at hørefunktionen effektivt eliminerer alle skadelige lyde, giver den dig mulighed for tydeligt at høre omgivende lyde og tale med folk omkring dig uden at løfte hætten og derved risikere at skade din hørelse. Parallelt med at dæmpe alle impulslyde til maksimalt 82 dB, forstærkes de svagere lyde, så du endda opfatter dem bedre med end uden høreværnet.

Streaming af musik
3M Peltor WS Alert X understøtter streaming via Bluetooth, og lydkvaliteten er meget høj. Takket være en helt ny software er lydkvaliteten blevet endnu bedre. Når du streamer musik, behøver du ikke længere at trykke på din telefon for at styre den musik, du lytter til. Bluetooth-knappen på høreværnet styrer Afspil, Sæt på pause og Spring over.
  • Dæmpende høreværn fås i to modeller: med hovedbøjle eller en sikkerhedshjelmholder
  • Bluetooth-teknologi til tilslutning til en ekstern Bluetooth-enhed, der tillader håndfri opkald og streaming
  • Støjreducerende boommikrofon giver klar taletransmission i støjende omgivelser
  • Batterilevetid op til 70 timer
  • Niveauafhængig funktion gør det muligt at høre omgivende lyde og øger opmærksomheden på, hvad der sker i omgivelserne
  • Opret forbindelse til iOS- og Android-kompatibel mobilapp, 3M tilsluttet udstyr, og opsætning og justering af headsettet bliver lettere - Appen kan downloades fra App Store og Google Play
  • Mobilappen kan sende påmindelser om, hvornår du skal skifte puder (hygiejnesæt), og du kan vælge, hvor ofte du vil blive mindet om det
  • Push-to-listen-funktion til hurtigt at aktivere omgivende lyd
  • Stemmestyret feedback efter opsætning - Foretag justeringer uden at skulle tage headsettet af
  • Headsettet slukker automatisk efter fire timers inaktivitet for at spare batteri
  • Udskiftelige puder (hygiejnesæt) og betrækbetræk

Leveringsomfang

  • 2 AA-batterier
  • 1 stk. bommikrofon
  • 1 stk. Brugsanvisning

Specifikationer

Hjelmbeslag Ja

Bommikrofon kompatibelt Ja

SNR-værdi 30 dB

Farve Sort, Gul

Halsbånd Nej

Bluetooth Ja

Medhør Ja

Indbygget kommunikationsradio Nej

Serie 3M Peltor WS Alert

Radio Nej

Ekstern input Ja

Hårspænde Nej

EAN 4054596921061

Filer, der kan downloades

Anbefalet