Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Leica NA720Varenr.: OA12210

Leica
Nivelleringsinstrument
Beskrivelse
Varenr.: OA12210
Den automatiske afgang for alle applikationer på byggepladsen. 20x forstørrelse på kikkerten.
Prisjakt
PriceRunner
4 455 kr.
Inkl. moms

Forventet leveringstid 7-11 dage fra leverandør

Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Beskrivelse
Varenr.: OA12210
Den automatiske afgang for alle applikationer på byggepladsen. 20x forstørrelse på kikkerten.

Produktinformation

Egenskaber

Leica NA720 er det niveauinstrument i NA-serien med mindst forstørrelse på kikkerten, 20x forstørrelse. Det er et meget robust balanceringsinstrument af højeste kvalitet til en fordelagtig pris. Kompensatoren af høj kvalitet giver en meget god nøjagtighed.

Leica NA720 har et stort gevindbeslag, hvilket gør kontakten kompatibel med et 5/8" stativgevind.

Stødsikkert
Selv efter et fald kan Leica NA720 bruges med det samme. Det er ikke nødvendigt at kontrollere eller justere instrumentet på værkstedet eller sende det til service. I vores kvalitetskontroltest udsættes Leica NA720 for stød med en acceleration på op til 700 G.

Vandtæt
Vand, støv og snavs påvirker ikke Leica NA720. Håndværk af høj kvalitet sammen med et intelligent design, vandtæt forsegling og state-of-the-art teknologi betyder, at selv efter instrumentet er blevet grundigt gennemblødt, fortsætter du bare med at arbejde. Leica NA720-nivelleringsanordninger er testet for vandtæthed, der reagerer på IP57, total nedsænkning i væske.

Optik "Bedst i klassen"
Tidligt om morgenen, sent om aftenen eller blot i skyggen af en stor genstand kan du fortsætte dit arbejde med Leica NA720, når andre må give op. Bedste kontrast reducerer belastningen på dine øjne og gør aflæsninger lettere. En byggeplads kan ikke tåle kompromiser. Derfor er alle Leica NA720-kompromiser udstyret med vores berømte optik. Dette giver dig længere perioder med brugervenlighed med mindre risiko for fejlkilder.

Specifikationer

EAN 7350018080024

Filer, der kan downloades

Garanti

Læs om garantien fra Leica Leica tilbyder en særlig garanti på sine produkter. Læs mere om de betingelser, der gælder for garantien her. Bemærk, at garantien kan variere fra produkt til produkt og afhængig af, om du er en virksomhed eller privatperson.

Anmeldelser

Anbefalet