Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Bosch GWX 14-125Varenr.: 2300035

Bosch
Vinkelsliber
Ø125 mm, 1400 W
Beskrivelse
Varenr.: 2300035
Vinkelsliber på 1400W med en skivediameter på 125 mm og en hastighed på 11000 omdr./min. Maskinen er primært designet til skæring og slibning af metal, fliser og mursten og leverer kraftfuld slibeydelse med alsidighed. Leveres med et nøglefrit X-LOCK-kliksystem, der giver hurtig og praktisk udskiftning af tilbehør.
Prisjakt
PriceRunner
1 098 kr.
Inkl. moms
Mere end 10 stk. på lager | Sendes inden for 24 timer!
Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Dette produkt er inkluderet i:
Beskrivelse
Varenr.: 2300035
Vinkelsliber på 1400W med en skivediameter på 125 mm og en hastighed på 11000 omdr./min. Maskinen er primært designet til skæring og slibning af metal, fliser og mursten og leverer kraftfuld slibeydelse med alsidighed. Leveres med et nøglefrit X-LOCK-kliksystem, der giver hurtig og praktisk udskiftning af tilbehør.

Produktinformation

Egenskaber

Bosch GWX 14-125 er en 1400W vinkelsliber med en skivediameter på 125 mm og en hastighed på 11000 o / min. Maskinen er primært designet til skæring og slibning af metal, fliser og mursten og leverer kraftfuld slibeydelse med alsidighed. Konstant elektronik sikrer, at hastigheden forbliver konsistent under brug, selv under belastning.

En optimeret motorkøling gør denne lille vinkelsliber i stand til at håndtere høje overbelastninger. Sedlen leveres også med et nøglefrit X-LOCK-kliksystem, der giver hurtig og praktisk udskiftning af tilbehør. Maskinen er også udstyret med direkte motorkøling, beskyttelse, genstartsbeskyttelse og blød start.


X-LOCK er det ultimative gearsystem til vinkelslibere
X-LOCK er et nyt 2-delt gearsystem til udskiftning af vinkelslibertilbehør med et enkelt klik. Den X-formede grænseflade mellem slibehovedet og tilbehøret gør montering nem og bekvem. X-LOCK gør det nemt at udskifte slibetilbehør uden dele, der kan gå tabt, eller ekstra monteringsværktøj er nødvendige. Derudover er det pålideligt, fordi tilbehør ikke kan monteres forkert takket være det innovative X-LOCK-system. Det hørbare klik betyder, at du altid ved, at tilbehøret er korrekt fastgjort til maskinen, og du kan komme i gang med arbejdet med ro i sindet. Det har aldrig været nemmere at skifte tilbehør til vinkelsliberen!

Den unikke X-LOCK-mekanisme sikrer, at skiven er fastgjort til værktøjet, selv uden flange, møtrik og nøgle. Når disken klikkes på plads, låses spænderyggene. Næsten alt X-LOCK-tilbehør er kompatibelt med standard vinkelslibere. Undtagelser er tilbehør, der har gevindbeslag, såsom diamantbor og skålformede børster. Alle batteridrevne X-LOCK-vinkelslibere er udstyret med den ekstra hurtige X-Brake-bremsefunktion. Dette sikrer, at disken holder stille inden for et sekund efter hvert værktøjsstop for øget brugerbeskyttelse.

Egenskaber
  • Kraftfuld slibeydelse med alsidighed
  • Konstant elektronik sikrer, at hastigheden forbliver konstant under brug, selv under belastning
  • Hurtig og nem udskiftning af tilbehør takket være nøglefri X-LOCK-kliksystem
  • Optimeret motorkøling gør det muligt for værktøjet at håndtere høje overbelastninger


Inkluderet tilbehør
  • 1x Beskyttelse mod eksplosion
  • 1x Support håndtag


Tekniske data:  
Nominel effekt 1400 W
Oscillationsfrekvens afladet 11000 omdr./min.
Udgang 820 W
Hovedhåndtag Lige
Diskens diameter 125 mm
Gummipude, Ø 125 mm
Koppensel, Ø 75 mm
Dimensioner (LxH) 298 x 102 mm
Vægt 2,3 kg
Omskifter 2-vejs
Lydtrykniveau 91 dB(A)
Lydeffektniveau 102 dB(A)
Unøjagtighed K 3 dB

Specifikationer

Effekt 1400 W

Skæreskive diameter 125 mm

EAN 3165140962322

Filer, der kan downloades

Anbefalet