Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Testo Saveris 2-T1Varenr.: 2850151

Testo
Datalogger
uden kalibrering
Beskrivelse
Varenr.: 2850151
Dataloggere til måling, logning og overvågning af temperaturværdier i dine lagre, køle- og arbejdslokaler mv. Installationen af systemet kan udføres via en browser.
Prisjakt
PriceRunner
2 058 kr.
Inkl. moms

Forventet leveringstid 8-10 dage fra leverandør

Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Beskrivelse
Varenr.: 2850151
Dataloggere til måling, logning og overvågning af temperaturværdier i dine lagre, køle- og arbejdslokaler mv. Installationen af systemet kan udføres via en browser.

Produktinformation

Egenskaber

Testo Saveris 2-T1 er en datalogger til måling, logning og overvågning af temperaturværdier i dine lagre, køle- og arbejdslokaler osv. Installationen af systemet kan udføres via en browser.

Temperaturovervågning med testo Saveris 2-T1
Ud over at logge og lagre temperaturmålinger kan Saveris 2-T1 dataloggeren også transportere måledataene i realtid til din smartphone, tablet eller computer. Alle måledata gemmes i hver logger som en ekstra sikkerhed og sendes til Testos cloud-tjeneste via dit trådløse WiFi-netværk. Også her opbevares måledataene sikkert og kan nemt hentes, uanset hvor du befinder dig i verden. Ved at indstille grænseværdier vil du straks blive informeret via e-mail eller eventuelt også SMS, hvis nogen af disse grænser overskrides.

Testo Cloud-pakker: Grundlæggende (gratis) og avanceret
Testo Cloud er det vigtigste kontrolpanel til opsætning af dit Saveris 2-system. Her kan du konfigurere dine WiFi-dataloggere, indstille grænseværdier og analysere dine måledata. Du kan få adgang til alle metrics og analysefunktioner hvor som helst og når som helst med en internetforbundet smartphone, tablet eller computer. Du skal først registrere dig på www.saveris.net for at få adgang til Testo Cloud.

Hvis du vælger fordelene ved pakken Avanceret, får du mulighed for at vælge mellem licenspakker, der adskiller sig med hensyn til gyldighedsperiode.

WiFi datalogger: fordele og funktioner
Aktuelle aflæsninger, overtrædelser af grænseværdier og resterende batterilevetid kan ses i dataloggerens display. Standard (AA) batterier har en levetid på 12 måneder og kan til enhver tid udskiftes af brugerne selv. WiFi-dataloggerens interne datahukommelse er 10.000 aflæsninger, og kabinettet har IP65-beskyttelse. Testo Saveris 2-T1 er testet af TÜV Süd i henhold til EN 12830.
  • Fjernovervågning via lokalt WiFi-netværk og gratis cloud-tjeneste
  • Måleområde: -30 - +50 °C
  • Intern datahukommelse til 10.000 aflæsninger <br/>
  • D vandtæt og beskyttet mod vandstænk i henhold til IP65
  • Overholder EN 12830
  • Trådløs udlæsning og overvågning via WiFi-netværk
  • Dobbelt sikkerhed - målerdata gemmes både i loggeren og cloud-tjenesten
  • Enkelhed - ingen software skal installeres
  • Pålidelige alarmer - overskredne grænser rapporteres straks via SMS eller E-mail.

Leveringsomfang

  • 1 x Micro USB-kabel
  • 1 x vægbeslag med lås
  • 4 x batterier (AA AlMn Mignon)

Specifikationer

EAN 4029547017421

Anbefalet