Kontakt osFAQ30 dages fortrydelsesret

Airthings HomeVarenr.: MW14910

Airthings
Radonmålere
Beskrivelse
Varenr.: MW14910
Batteridrevet radonmåler med digitalt display til hurtig og nem måling. Viser både langsigtet gennemsnit og 1-dags / 7-dages gennemsnit. Instrumentet er batteridrevet og let at flytte fra rum til rum for at få en indikation af radonniveauet.
Prisjakt
PriceRunner
1 939 kr.
Inkl. moms
4 stk. på lager | Sendes inden for 24 timer!
Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Beskrivelse
Varenr.: MW14910
Batteridrevet radonmåler med digitalt display til hurtig og nem måling. Viser både langsigtet gennemsnit og 1-dags / 7-dages gennemsnit. Instrumentet er batteridrevet og let at flytte fra rum til rum for at få en indikation af radonniveauet.

Produktinformation

Egenskaber

Airthings Home er en batteridrevet radonmåler med digitalt display til hurtig og nem måling af radonniveauet. Instrumentet viser både kort- og langsigtede gennemsnit. Det kortsigtede gennemsnit vises for det seneste døgn eller for den seneste uge. Alle data, der er gemt i måleren, vises på displayet som gennemsnit. Du kan ikke eksportere måleværdier til en pc eller udskrive grafer. Hvis der er behov, kan vi anbefale Airthings Plus, Airthings Pro eller Radon meter R3 i stedet. Instrumentet erstatter ikke radonpucke, som ofte er nødvendige, hvis du skal anmode om radonbidrag fra kommunen. Du kan dog bruge instrumentet til at identificere, om puckmåling er nødvendig.

Airthings Home henvender sig primært til hjemmet, men også til arbejdspladser, offentlige bygninger, børnehaver og skoler.

Ved hjælp af radonmåleren Airthings Home kan du hurtigt og præcist finde ud af, om du har problemer med radon i en ejendom. Instrumentet kræver ingen indstillinger eller knaptryk, bare isæt batterierne, og målingen starter. Til langtidsmåling kan instrumentet gemme op til 16 måneders data. Airthings Home radonmåleren er brugervenlig, kompakt og kan nemt nulstilles. Du kan flytte instrumentet fra rum til rum for at få et overblik over radonniveauet i dit hjem og eventuelt lokalisere kilden til radonlækage. Instrumentets display viser daglige og ugentlige gennemsnitsniveauer og også årlige gennemsnit.

Denne radonmåler er perfekt til hurtigt at identificere, om der er problemer med radon i en ejendom, for eksempel ved køb af hus. Radonmåleren Airthings Home er også et meget smart valg for dem, der ønsker at kontrollere radonniveauet efter en afsluttet radonrensning. Hvis foranstaltningen, såsom ventilation, skulle mislykkes, kan du hurtigt se det på radonniveauer og løse problemet.

For både orienterings- og opfølgningsmålinger skal de udføres i opvarmningssæsonen. Årsagen til dette er, at det er vanskeligt at fortolke målinger foretaget i den varme årstid. Når forskellen mellem ude- og indetemperaturen er lille, fungerer naturlig ventilation dårligt, hvilket påvirker både luftcirkulation og lækage af jordradon.

Selv for bygninger med mekanisk ventilation er sommersæsonen ikke egnet til måling på grund af omfattende ventilation, og fordi luftomsætningen også påvirkes af naturligt træk i disse bygninger. Airthings Home er udviklet i Norge med støtte fra Innovation Norway og det norske forskningsråd.

Guide
Isæt batterierne
Radonmåleren Airthings Home skal placeres i henhold til:- Måleren skal ligge med skærmen opad, dvs. måleren må ikke stå eller hænges på væggen.- Måleren må ikke udsættes for direkte sollys.- Måleren skal placeres mindst 25 cm fra nærmeste væg, mindst 50 cm over gulvet og mindst 150 cm fra nærmeste dør, vindue eller udluftning
Målingen skal udføres i mindst 7 dage i områder, hvor du opholder dig, f.eks.:- Stue- Soveværelse- Værelse med jordkontakt
  • Batteridrevet radonmåler
  • Hold styr på radonniveauet i dit hjem
  • Let at bruge
  • Høj præcision
  • Giver hurtig og præcis måling af radonniveauer
  • Kort- og langsigtede målingerDu kan flytte instrumentet fra rum til rum og få en indikation af radonniveauetIdeel til hjemmet, men også til arbejdspladser, offentlige bygninger, børnehaver og skoler

Leveringsomfang

  • 3 AAA-batterier
Tekniske data 
Højde120 mm
Længde22,5 mm
Bredde69 mm
Nøjagtighed10%
Vægt130 g

Specifikationer

EAN 7090031102227

Anbefalet