Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Steinel 20439Varenr.: 3026062

Steinel
Bevægelsesføleren
0-90°, 2000 W
Beskrivelse
Varenr.: 3026062
SensIQ eNet er en bevægelsesmonitor med en speciel konstruktion og linse, der gør den fremragende til brug til detektering af store og komplekse overflader, f.eks.
Prisjakt
PriceRunner
1 816 kr.
Inkl. moms

Forventet leveringstid 4-5 dage fra leverandør

Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Beskrivelse
Varenr.: 3026062
SensIQ eNet er en bevægelsesmonitor med en speciel konstruktion og linse, der gør den fremragende til brug til detektering af store og komplekse overflader, f.eks.

Produktinformation

Egenskaber

SensIQ eNet er en bevægelsesmonitor med et specielt design og objektiv, der gør den fremragende at bruge til at detektere store og komplekse overflader, f.eks. ved villaer, gårde, indkørsler, læsseramper osv. Også til bevogtning af områder omkring industriejendomme, skoler, kirker mv. Sensoren er udstyret med fire IR-sensorer, der overvåger 300°, hvilket betyder, at sensoren kan overvåge op til 20 meter i tre retninger. Denne model er beregnet til trådløs kommunikation og integration i eNet-systemet til bygningsautomatisering. Bevægelsesmonitor med fuldautomatisk funktion til tilslutning til eNet. En sensorkanal og en aktørkanal. Indstilling af sensorfunktioner sker via den medfølgende fjernbetjening samt i eNet-software. Du kan finde mere detaljerede oplysninger om mulig konfiguration under parameterliste. Alle plastdetaljer lavet af polycarbonat. Stabil mod forstyrrelser fra vind, buske, kulde / varme og træer. 1360 overvågningszoner, fire IR-sensorer, med underkrybningsbeskyttelse, rækkevidde maks. 20 meter for fodgængere (ikke direkte overfor sensoren). Se tabel i brugervejledningen for mere præcise intervaller ved forskellige monteringshøjder. Beskyttelsesvinkel 300° med åbningsvinkel 90°. Tre individuelt justerbare segmenter giver nem justering af detekteringsområdet. Tusmørkeniveau 2-2000 lux (=frakobling). Ønsket tid 10 sek - 60 min. (Med fjernbetjening Smart Remote). Også impulstilstand 2 sek lukket hvilende 8 sek. Permanent lys i 4 timer via kontakt (egnet til genkøling), der er tilsluttet på fasen til bevægelsesmonitoren. Også permanent lys via fjernbetjening. Bevægelsesmonitoren kan også slukkes i 6 timer via fjernbetjening.

Specifikationer

Farve Hvid

EAN 4007841020439

Anbefalet