Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

ESSVE ESSDECKVarenr.: 3068380

ESSVE
Terrasseskrue
4,8 mm Ø, TX20, A4, pakke med 250
Beskrivelse
Varenr.: 3068380
ESSVE terrasseskrue ESSDECK Max er beregnet til montering af terrassetræ mod f.eks. træknopper. Skruen er lavet af rustfrit stål A4.
Prisjakt
PriceRunner
403 kr.
Inkl. moms
Fås i forskellige varianter
55 mm
4 stk. på lager | Sendes tirsdag 21. maj
Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Dette produkt er inkluderet i:
Beskrivelse
Varenr.: 3068380
ESSVE terrasseskrue ESSDECK Max er beregnet til montering af terrassetræ mod f.eks. træknopper. Skruen er lavet af rustfrit stål A4.

Produktinformation

Egenskaber

ESSVE terrasseskrue ESSDECK Max er beregnet til montering af terrassetræ mod f.eks. træknopper. Skruen er lavet af rustfrit stål A4. Skruen har en grov diameter og er fremstillet af samme stålkvalitet og hærdning som ESSVE konstruktionsskruer for at klare applikationer med lidt højere krav, såsom større terrasser og terrasser med flere niveauer. Terrasseskruer af rustfrit stål kvalitet er velegnede til brug i forbindelse med meget udsatte miljøer eller konstruktioner med meget bevægelse såsom marine miljøer, poolområder, hegn, trapper og rækværk. Ved installation af teaklignende terrassetræ som Cumaru, Kirai og sibirisk lærk anbefales terrasseskruer af rustfri kvalitet. Skruen er udstyret med TX beslag/bits. Skruen har fræsefunktion i begyndelsen af gevindet, hvilket eliminerer behovet for forboring, den er også udstyret med en øvre spændetråd, der genererer en god klemkraft under samling, der hjælper med at rette snoede brædder. Spændetråden hjælper også, når samlingen er klar til at holde terrassebrædderne på plads, hvilket har resulteret i, at hovedet kan have en mindre diameter og stadig have bedre holdekraft end traditionel forsænket hovedform. Skruehovedet er cylindrisk med fræseriller nedenunder for en flot fordybning uden strikkepinde. Fordelen ved cylindrisk hoved er, at det ikke knækker træet fra hinanden, når det er forsænket.

Anbefalet hastighed: 400-1200/min.

Specifikationer

Korrosionsklasse C5

Længde 55 mm

Pakkestørrelse 250 stk

Anvendelsesmiljø Utomhus industri och kustnära

Bits TX20

Diameter 4.8 mm

EAN 7317761888048

Filer, der kan downloades

Anbefalet